Malaysia International Shoe Festival 2012 ~ here we come!

ok...mcm dah kasi tau awal2 tadi
lunch hari nie kami gie tgk shoe festival
yg dinanti2 oleh Net..of coz
so...here we are
ke PWTC..
alhamdulillah..tak jam, parking pun senang
suma jalan je jauh sikit
orang..takde la ramai sgt
ok la
mcm kasut ada
yg terkenal
yg tak terkenal
dari dalam malaysia & luar negara
mcm2 jenis kasut ada
rambang mata jugak la kami
and of coz..Net
Mummy Ayu bukan tak minat kasut
minat
tapi kaki Mummy Ayu nie american size
so..susah sikit
tu yg biasa2 je bila masuk bab kasut nie
kalu ada size
mau jugak mcm Net kot...
princess pun ada
memang ada size besar
tapi tak minat plak design dia

bukan kasut perempuan jer ada
handbag pun ada
wedding shoes...
cantiks2 kan?
and ada diskaun plak tu
and..
kasut untuk lelaki pun ada
dan juga..
kasut untuk kanak2....
for Mummy Ayu..tak beli apa2
and for Net
Mummy Ayu sbg pengawas...
sgt memuji la Net hari nie
kerana...
dia cuma membeli sepasang kasut sahaja
i'm impress!!!
but kasut yg dia beli tu
emmmmm..
memang cun...
memang comel and
sweet sangat-sangat......
nak tgk ker???
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
kena tunggu dia update dulu
:-)
more pic..more story....

p/s Iduraz..kenapa tak tegur?
leh kenal2 and posing2
Ayu ngan Net kalu berjumpa
memang sembang tak ingat dunia
macam lama tak jumpa la

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. wa...saya pun impress ngan kak nett! =p

    ReplyDelete
  2. tgk kasut yg net pernah beli mmg cantik2 semuanya....

    ReplyDelete
  3. mmg tk kenal jimmy chia..jimmy choo kenal..hehehe

    ReplyDelete
  4. Must go lah nanti. Macam best je :D

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...