Baru dapat 4......calling for one more winner!!!

assalamualaikum
and morning to semua
hah..pagi nie awal sikit buat entry
(sbb dah draft malam semalam..he he he)
so.......Mummy Ayu dah check email
and dah take note dah semua alamat pemenang
tapi...
baru ada 4 alamat
ada sorang lagi winner little chef giveaway lum kasi alamatnya
iaitu....
Little Chef Muhammad Rasul Ammar
macam yg Mummy Ayu ckp kat entry hari tu
tak leh nak dapatkan link dinda nie
bila klik kat link penyertaan dia
kuar mcm nie

tak tau la kenapa
ingatkan sbb pc kat opis Mummy Ayu slow
balik rumah...
bukak kat umah pun..sama
so...to Dinda..
mom to little chef Muhmammad Rasul Ammar
sila emailkan alamat anda ke
idayualwi@yahoo.com
secepat mungkin (hari & esok)
kalu hari jumaat nie tak dapat jugak
Mummy Ayu maybe akan pilih sorang lagi pemenang baru
ok???

pssttt..satu hadiah dah sampai semalam
suka sgt
jab lagi Mummy Ayu update key..
:-)


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. huhuhu x smpat juin... daku offline lamer kuangkuang ku7ang..

    btw mummy ayu dpt kat ne hat cheff tu, ingt mau sambar utk projek skolah bln 4 nt...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...