Kat mana Mummy Ayu tempah personalised FM yg tecik2 nie.....?

tgk...banyak dah FM yg Mummy Ayu design & tempah sendiri
emmm..comel tak?
and...ada antara blogger yg ada salah satu FM kat atas nie
and ada gak yg akan dapat jugak...
:-)
yg burung hantu pink tu
1st time Mummy Ayu tempah
dan follow by couple burung hantu
(untuk pemenang Iris's birthday giveaway)
pas tu Mummy Ayu tempah untuk b'day Iris and b'day Ian plak
and the latest..semalam
untuk pemenang giveaway
ok....
kat mana Mummy Ayu tempah
rasanya dulu ada gak story
tapi....masa b'day Ian hari tu
ada yg tanya
kat mana Mummy Ayu tempah
so..meh story lagi
Mummy Ayu tempah kat sini
owner dia nie..biras kepada Mummy Ayu
(cousin punya husband...kira biras kan?)
dia memang ada buat printing2 nie
mcm2 ada..
tshirt, kalender, cushion,keychain dll
and gak studio tuk amik gambar
so..sapa2 interested..
leh la ke blog dia ataupun..like jer kat FB dia..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. comel2nya ayu
    huuh..
    cousin husband..
    bukan ipar ke?
    klu biras..bini atau isteri cousin..
    ke aku amin petik jer nih?
    eh?eh?eh?

    ReplyDelete
  2. Wah...sangat comel dan creative. :)

    ReplyDelete
  3. amboii comelnye FM tu..dulu kan tak berapa minat FM tapi biler join mommies² kat blog nih ramai suka FM..maka harus terjebakkan diri nih..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...