Weekend nie Mummy Ayu dah full.

Weekend nie Mummy Ayu dah full.

happy weekend kengkawan!! ' weekend nie Mummy Ayu dah full dah program sabtu...nak sambung aktiviti ni ... ahad plak.. nak buat nie .. (...

Read more
Alif, ba, ta.....Ian & Iris

Alif, ba, ta.....Ian & Iris

so sweet and sejuk mata memandang bila tengok dua2 anak Mummy dah mula mengaji (pic malam semalam) semalam Ian & Iris berdua je ngaji bu...

Read more
Lunch tadi..kira sambut hari wanita semalam la..

Lunch tadi..kira sambut hari wanita semalam la..

tadi lunch.. kami cover balik sambutan hari wanita yg sepatutnya kami sambut semalam so..agak2 kami ke mana yer? mcm buat reservation je kan...

Read more
Attention to 5 winner!!!

Attention to 5 winner!!!

untuk semua 5 pemenang "Little Chef Giveaway tu... 157. Little Chef Afiq 64. Little Chef Afifah 84. Little Chef Nur Aleesya Imani 102. ...

Read more
ok......dah random.org dah and .....

ok......dah random.org dah and .....

ok.. macam yg Mummy Ayu cakap pagi tadi .... and still tak dapat respond dari bonda (littlechefmuhmammadrasul) sowie sesangat sbb tak leh na...

Read more
Saya sudah bertukar, anda bila lagi?

Saya sudah bertukar, anda bila lagi?

Ingat lagi tak entry Mummy Ayu yg lepas pasal extra sugar in Gumps emmm..follow up dari entry tu…entry nie la Mummy Ayu dapat sample d...

Read more
After dimake overkan.....and now...start reading....

After dimake overkan.....and now...start reading....

emm.. dah cun dah pakaikan cover baru and dah binding elok2.... and nak mula baca dah.... apa tu... refer entry nie

Read more
Tinggal 1, bila 1 dah pergi...

Tinggal 1, bila 1 dah pergi...

kalu nampak logo nie dah leh agak dah cita pasal apa kan? so...malam semalam jengah tengok... kat sini see.... dah tinggal satu jer running...

Read more
Attn to ~ Little Chef Muhmammad Rasul Ammar

Attn to ~ Little Chef Muhmammad Rasul Ammar

assalamualaikum.. morning kengkawan semua!! salam di hari jumaat... so..macam yg Mummy Ayu cakap kat entry nie... sehingga pagi nie Mummy Ay...

Read more
Saya budak baru belajar, kalau salah tolong ajarkan....

Saya budak baru belajar, kalau salah tolong ajarkan....

nie malam semalam comel tak saya? :-) sebelum2 nie punya susah nak suruh Iris mengaji sbb yg Mummy Ayu suruh dia ngaji jugak dia dah boleh b...

Read more
Happy women's day!!!!!

Happy women's day!!!!!

tadi tengah2 jam tu as usual..mesti la layan hot fm and dapat tau hari nie hari wanita so... Happy Women's Day untuk kita semua yang ber...

Read more
Pagi nie lambat sampai opis...

Pagi nie lambat sampai opis...

assalamualaikum and morning kengkawan semua percaya atau tidak Mummy Ayu baru jer 1/2 jam sampai opis iyer..9.30 baru sampai padahal kuar mc...

Read more
Rajinnya..anak dara sapa tu?

Rajinnya..anak dara sapa tu?

tadi citer pasal Ian kan nie citer pasal Iris plak semalam...sambil2 tunggu Daddy dia balik as usual..lepak kat umah Tok Umi so..tolong 2 la...

Read more
Ian belajar bahasa cina...Mummy tak dapat la nak tolong

Ian belajar bahasa cina...Mummy tak dapat la nak tolong

nie buku homework Ian semalam kalau bahasa melayu, bahasa inggeris or jawi leh gak Mummy tolong ajar tulis, ajar eja, ajar huruf kalu yg nie...

Read more
DD I love you

DD I love you

pagi tadi bukan dapat kotak kuning yg best tu jer tapi.. Mummy Ayu dapat gak nie novel pertama and Mummy Ayu akan jadi org pertama yg baca n...

Read more
Dapat nie pagi tadi......yum yum!

Dapat nie pagi tadi......yum yum!

emm..pagi nie dapat kotak kuning nie dari sapa lagi kalu bukan BFF ku (nampak kat logo dia tu) and isi kat dalam nya... apple choc yum yum c...

Read more
Kat mana Mummy Ayu tempah personalised FM yg tecik2 nie.....?

Kat mana Mummy Ayu tempah personalised FM yg tecik2 nie.....?

tgk...banyak dah FM yg Mummy Ayu design & tempah sendiri emmm..comel tak? and...ada antara blogger yg ada salah satu FM kat atas nie and...

Read more