Kami bertiga lunch  tadi...

Kami bertiga lunch tadi...

lambatnya update.. tapi sempat gak la sebelum balik... so..hari nie kami bertiga lagi (mcm yg dah story tadi) dari kiri ~ Suziey, Notti Nett...

Read more
Bertukar2 sampul surat kami....

Bertukar2 sampul surat kami....

lunch hari jumaat sememangnya lunch yg paling ditunggu.. sbb nya ~ leh kuar lama2 (hari lain jarang kuar lunch pun) ~ leh kuar ngan geng2......

Read more
Al Fatihah untuk mereka...

Al Fatihah untuk mereka...

minggu nie kita dikejutkan dengan 2 kematian kanak2 dgn cara yg menyayat hati al fatihah bagi kedua2 mereka dan kepada keluarga..takziah dan...

Read more
Dah pos dah semua.....

Dah pos dah semua.....

assalamualaikum.. and selamat pagi.. salam hari jumaat... semalam petang.. singgah jab pejabat pos and dah selamat dah pos semua hadiah untu...

Read more
nie la ubat untuk tak tido versi Mummy Ayu

nie la ubat untuk tak tido versi Mummy Ayu

tadi kan Mummy Ayu ngantuk tahap gaban kan mcm2 dah try.. tapi tak jalan siap tido la kat opis nasib boss meeting so..line clear la tapi tim...

Read more
Manja Mummy yg bam bam.

Manja Mummy yg bam bam.

all this pic snap by untie wani semalam petang cuti sekolah kan suka la dia ada geng nak layan dia apa yg tiga tu? Iris dah 4 tahun la hujun...

Read more
Sangat-sangat sekarang ini...

Sangat-sangat sekarang ini...

sekarang nie.... Mummy Ayu sangat-sangat-sangat-sangat... mengantuks... tahap gaban dah nie dah la terlelap jab (boss meeting..boleh la) tap...

Read more
Berdebar2????

Berdebar2????

21 march 2012 nie result SPM kuar sapa yg tengah menunggu tu confirm2 la berdebar2 and salah sorang nya adalah adik lelaki Mummy Ayu tapi.. ...

Read more
Awal pagi nie....

Awal pagi nie....

assalamualaikum selamat pagi kengkawan!! hari nie pakai batik tak? khamis kan.. sapa yg keja gomen.....digalakkan pakai batik Mummy Ayu..tgk...

Read more
To my boss....ma acih yer!

To my boss....ma acih yer!

taip entry nie sambil tersenyum he he he ye la.... sbb hari nie dapat buah tangan lagi dr boss Mummy Ayu ma acih boss!! syukur sgt sbb dap...

Read more
Percubaan malam tadi....

Percubaan malam tadi....

pic malam semalam nie.. Ian & Iris.. cuba untuk menjoinkan diri tido kat bilik Mummy & Daddy chewah..siap2 la selimut kat atas katil...

Read more
Semua dah ready..

Semua dah ready..

okies... semuanya dah ready..dah siap.. see......tinggal nak pos jer.. maybe balik keja kang Mummy Ayu singgah pejabat pos.. pos kan kalu ta...

Read more
Bunga2..comel tak?

Bunga2..comel tak?

comel tak? nie penanda buku mcm yg Mummy Ayu pernah beli dulu kat sini tapi yg nie.. Ibu Mummy Ayu yg kait Mummy Ayu tak pandai kait2 nie ka...

Read more

11 + 11 things about me..

dah lama tak buat tag2 mcm nie semalam tetiba dapat sekali tgk..dah pernah dpt..tapi tak buat2 lagi dok la dlm draf yg nie baru dapat semal...

Read more
Sudah kembali.....

Sudah kembali.....

assalamualaikum.. morning kengkawan semalam tak buat draft so..short entry this morning sbb... he' s back siapa???? boss Mummy Ayu dia d...

Read more
Choc dari Langkawi..yum yum..

Choc dari Langkawi..yum yum..

dapat bungkusan yg cedap nie hari nie.. last week ada adik kat opis nie balik Langkawi so...kirim la sikit choc kat dia (tak leh nak kirim b...

Read more
Majlis akikah, potong jambul & berendoi

Majlis akikah, potong jambul & berendoi

kies.... masuk dah cita semalam kami gerak kul 9 lebih pagi semalam sampai kat destinasi....Palong 15 dalm kul 11 lebih and just on time maj...

Read more