Finally............

Finally............

assalamualaikum.. mcm panjang jer rasa minggu nie... dgn tak cihatnya.. :-( letih rasa and now....finally.. weekend nak rehat.. nak lepak ka...

Read more
From me.........

From me.........

entry balasan kepada entry ini my BFF....aka Notti Netti bukan menghilang kan diri la aku tak sihat la semalam pun aku dah rasa lain macam ...

Read more
Saya MC hari nie...

Saya MC hari nie...

assalamualaikum and ..dekat nak selamat tengahari dah... lambat buat entry hari.. sbb nya Mummy Ayu tak keja maka tak la beronline mcm biasa...

Read more
Teringin nak baby baru....

Teringin nak baby baru....

lately nie Mummy Ayu tetiba plak rasa nak nak baby baru membuak2 sampaikan 2 malam yg lepas Mummy Ayu siap mimpi.. dapat baby baru.. punya l...

Read more
Kenapa nie?

Kenapa nie?

kenapa nie? tu la soalan yg pertama kuar dr mulut Mummy Ayu bila tengok tangan dia dah mcm nie? bukan tangan Ian of coz gak bukan tangan Ir...

Read more
Happy + lega.....

Happy + lega.....

semalam sambil BW tu jengah gak blog pemenang2 giveaway hari tu majoriti dah terima... lega & happy kalu tak silap sorang je lagi lum te...

Read more
Tetiba pagi nie rasa lain macam.....

Tetiba pagi nie rasa lain macam.....

time breakfast tadi tetiba rasa lain macam... tekak rasa perit sgt.... badan rasa seram sejuk mata dah pedih2 emmmm.. :-( lama dah rasa tak ...

Read more
Macam-macam hari ada sekarang nie kan?

Macam-macam hari ada sekarang nie kan?

assalammualaikum & good morning kengkawan!!! selamat hari air!!! mula tak tahu gak tapi dgr kat hot fm pagi tadi hari nie hari air sedun...

Read more
Princess nak berposing2 semalam petang

Princess nak berposing2 semalam petang

semalam petang..balik keja Iris ikut Daddy amik Mummy pas tu kami singgah kat mamak jab Daddy nak tapau roti canai Mummy & Iris malas na...

Read more
Tolong..tolong!!!

Tolong..tolong!!!

nak mintak tolong sikit ngan kengkawan.... saya kan budak baru belajar banyak gak yg tak tau & tak pandai sgt lagi dalam dunia blog nie ...

Read more
Jom breakfast kengkawan!!!!

Jom breakfast kengkawan!!!!

assalamualaikum & selamat pagi kengkawan!! sarapan apa pagi nie? Mummy Ayu ~ mee hoon guyeng + nescafe panas

Read more
Review novel..lama dah tak buat kan?

Review novel..lama dah tak buat kan?

lama rasanya tak buat review pasal novel kan? bukan sbb Mummy Ayu dah tak baca novel Mummy Ayu baca banyak novel baru2 nie.. kadang2..satu h...

Read more
Cikgu tadika Ian telipon Mummy tadi......

Cikgu tadika Ian telipon Mummy tadi......

tadi tengahari tetiba dapat call dari cikgu tadika Ian Mummy..? of coz la terkezut kan tapi..tgk jam dah kul 12.30 noon suppose..Ian dah bal...

Read more
Susu untuk Ibu-ibu Mengandung

Susu untuk Ibu-ibu Mengandung

memandangkan ramai geng2 blogger sekarang nie pregnant Mummy Ayu nak kupas & share isu nie ngan kengkawan bila dapat tahu mengandung jer...

Read more
Dah mula dah....

Dah mula dah....

ahad lepas kami balik after loooong time tak balik dah lama gak la tak balik Nilai sbb MIL & FIL Mummy Ayu stay kat buat sementara waktu...

Read more
Pagi yg bermoody-moody.....

Pagi yg bermoody-moody.....

assalamualaikum morning semua pagi nie... mood kureng je rasanya malas je nak keja emmm... rasanya leh agak sbb apa ~~~~

Read more
Air takde la.....macam mana nie?

Air takde la.....macam mana nie?

kat opis Mummy Ayu takde air plak hari nie dengar2....opis Net pun alahai... jenuh nak kena gie toilet jauh giler Mummy Ayu tingkat 24.. yg ...

Read more
Ian dapat hadiah buzzday lagi

Ian dapat hadiah buzzday lagi

jumaat lepas ...Ian dapat hadiah buzzday dia lagi (Mummy pun dapat gak) tq Untie Suziey.. sampai rumah.. Ian pun laju jer la... posing dulu...

Read more
Buli Ian cuci keta.....boleh?

Buli Ian cuci keta.....boleh?

weekend lepas punya aktiviti mula2 dah plan..ingat nak mandi laut sabtu tu sekali..Daddy tak dapat off so..mandikan keta je la sabtu petang ...

Read more
Bertambah lagi koleksi FM ku...bukan 1, tapi....

Bertambah lagi koleksi FM ku...bukan 1, tapi....

jumaat lepas kan dapat FM semalam dapat lagi :-) MIL Mummy Ayu baru balik dr Hongkong so..sempat la dia gie jenjalan kat disneyland tu yg da...

Read more