Comel jer katun nie kan?...best tak?

salam and morning
selamat hari sabtu
entry terajin di hujung minggu...
:-)
weekend nie plan nak gie terjah wayang..
layan cita nie plak...
sbb..
comel2 jer tgk minions2 nie..
kan?
tapi..yg bestnya..
part 1 pun lum tengok lagi
baru jer beli DVD dia...
and ingat nak layan hari nie
esok..baru gie layan wayang plak
emmm
ada sapa2 yg dah tgk Despicable Me part 2 nie?
best tak????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. best!!!tgk dr despicable me yg first tu, tunggu la bila yg kedua n keluar. nak bawa budak2 pun, confirm diorang terhibur. dr haritu, before despicable me 2 keluar lg, dh jadi peminat setia cerita ni.dr profile picture, dkt blog, cerita psl diorg ni je. even berangan2 nak ada 5 ekor minions dalam rumah utk bantu buat kerja rumah!haha. tak rugi tgk.serious!

    ReplyDelete
  2. rmi kate citer ni best..blm tgk jugak pon

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...