Main game.....

games...sapa tak main kan?
kita yg dah besar2 nie pun main...

tambah2 sekarang.....semuanya dihujung jari
download jer kat hp...dah leh mai 

Mummy Ayu time boring2..time takde mood nie..memang layan game jer la

sekarang nie.....games yg Mummy Ayu tengah layan....nie 2...
hotel stort
virtual families 2
dua2 nie best...


Hotel story nie dah level 23..
and hotel Mummy Ayu dah 4 tingkat dah
games nie senang jer...
bila main...collect duit..
pas tu dah cukup duit...besar kan hotel
and buat la bilik ker...restorant ker..

pas tu....lagi satu gam yg Mummy Ayu suka layan...game nie...virtual families 2
games nie...kena jaga virtual2 nie..
ada mak..ada bapak...buat anak2 plak..
kasi diaorg keja..utk dpt duit..
beli makanan...beli perabot...
renovate rumah...dll la...

yg best nya...
game nie bersambung2...
bila salah sorang dr virtual couple tu mati...
kita boleh pilih dr anak2 dia....yg mana akan jadi ketua keluarga yg baru...
mcm Mummy Ayu. ..dah masuk generasi ke 7 dah...
emmmmm.....
ada gak try main game candy crush nie
kan popular.....tapi tak leh gie jauh ls
baru sampai level 45...
dah malas...
kadang2 main gak...tapi bila tak lepas tu..
mula la malas

kengkawan main game apa yer kat hp?????





mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. hehe.. sy layan candy crush dan game onet je.. hehe...

    ReplyDelete
  2. main candy crush jea
    sama la jugak bila nyawa dah habis mula la malas dah nak main

    ReplyDelete
  3. xde game pun kt hp... coz klo ada nnti anak yg rembat main game jerr

    ReplyDelete
  4. x main ayu..huhu..sbb nnt teruk zt hooked kt game

    ReplyDelete
  5. xsuka main game..tp da terjebak ngan candy crush saga..level 97 xlps dkt sbln dah..:)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...