For Ian & Iris

Hari ni...boleh kata busy gak la kat opis...
biasa la...monday

but.....sempat gak la curi2 masa
buat nie...untuk Ian & Iris
apa tu?
dah mcm sijil pun ada kan?

tu ialah........
V
V
V
V
V
jadual berpuasa diaorang..
:-)
♡♥♡♥♡
kan every year Mummy Ayu memang buat
2 tahun sebelum nie ...for Ian jer
melalui jadual nie la leh ingat..
berapa hari dia puasa 
plus...diaorg suka la
bila abis sehari...leh tanda kat situ...

mcm Ian...
2011 -14 hari puasa setengah hari (5 tahun)
2012 - 25 hari penuh.... 4 hari ...setengah (6 tahun)
and tahun nie...nak ajar Iris pulak
tak tau la boleh ke tak
sbb Iris nie manja lebih 
plus dia kuat makan.....

kengkawan...apa persediaan utk ajar anak2 puasa????



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. alaa sweetnyee ... akak x ingat pun nak buat kat anak2 macam nie huhuh

    ReplyDelete
  2. Anak2 akak semua dah besar si kecik pun dah 9 tahun. Kalau puasa ganjarannya boleh makan best2 yg mama masak dak pun tunjuk2 je kat bazar ramadhan.

    ReplyDelete
  3. Bagus gk idea ni, anak2 jd bersemangt utk puasa.. :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...