Monster University. ...memang best!!!

Weekend lepas.....berjaya gak bawak Ian & Iris gie tgk wayang
citer nie.....

Monster University. .
memang best...
1st time kami gie bertiga jer....

so..pic Ian n Iris berdua jer la...

1 adult + 2 kids

cita nie pasal monster2 nie sebelum cita monster inc tu dulu
kira mcm flashback la.

cita mula2 Mike tu kenal ngan Scully
but...mula2 tak ngam sgt
lama2 diaorg jadi geng
sama2 fight utk jadi scarer
pas tu...sama2 kena tendang dr U
and sama2 happy n berjaya pas tu....

tapi...tgh syok2 tgk...
sekali Iris senyap jer
mula2 memang byk tanya...
rupa2nya...
V
V
V
Iris tido.....
bole?
bila dah abis tu....snap sekeping baru kejut
bila tanya....best tak citer tu...
best!!!
sabar jer la


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. lorrr x tau pun ada citer ni. anak anak sibuk nk tgk wayang. hr tu ada beli baju adidas monster university ni. tapi x tau ada citernya pulak..

    ReplyDelete
  2. besh ye..baru nk tgk mlm nie bawk firdaus.

    hahahha.iris..tdo ye..

    ReplyDelete
  3. Mula2 saya ingat kan ada nama univ 'monster', rupanya movie..haha

    ReplyDelete
  4. bestkn..ank2 eja pn ralit tgk..tp ujung2 dh resah bila nak abis..hihi

    ReplyDelete
  5. Haha iris comel!
    Bleh plak die tdo hihi

    ReplyDelete
  6. Tingin juga nk tgk. Hopefully sempatle b4 puasa

    ReplyDelete
  7. Jeles lah...huuu... :-)

    Teringin sgt nak tgk, tp tak daya nak handle si adik kot..huu

    ReplyDelete
  8. dok cdg nk bawa ank tgk.. blum berksemptn.. huuhu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...