Bermula la operasi ku...

Bermula la operasi ku...

pagi tadi.. dah sampai dah.. 1kotak..besar plak tu... emm..apa isi kat dalam..? v v v v v v v v v kat atas jer ...

Read more
Kopi Ladyku

Kopi Ladyku

okay..nak buat review novel sbb takde idea lain plus nie pun dah lama terperam dlm draf.. nie novel yg Mummy Ayu pinjam dr adik kat...

Read more
Hari ini....

Hari ini....

salam and morning kengkawan semua.. selamat hari khamis serius bulan puasa kali nie mood mcm kureng jer nak update blog :-( tak...

Read more
Main game.....

Main game.....

games...sapa tak main kan? kita yg dah besar2 nie pun main... tambah2 sekarang.....semuanya dihujung jari download jer kat hp...dah...

Read more
Alahai...

Alahai...

Salam....n morning kengkawan semua. .. selamat hari rabu! !!!! pagi ni mcm takde mood jer.... :-( tak tau napa.... nak update b...

Read more
Cara?

Cara?

semalam peyang punya buka puasa ni.... Ibu Mummy Ayu memang rajin buat kuih utk buka puasa and semalam....kuah cara ....cedap ...

Read more
Sahur time

Sahur time

salam and morning kengkawan semua.. salam selasa... emmm..entry di awal pagi baru abis shur & dah siap2 dah nak ke opis.. now...

Read more
Dekat nak balik dah....

Dekat nak balik dah....

sepanjang bulan puasa ni... Mummy Ayu balik awal sikit.... kul 4.30 pm.... tq boss!!!! kalau Mummy Ayu kuar opis kul 4.30...ada b...

Read more
Bunga api time....

Bunga api time....

dah abis buka puasa semua.. dah siap solat apa lagi...masa yg ditunggu2.. dari siang..sibuk nak main bunga api takkan la petang kot...

Read more
Buka puasa...sabtu di Nilai

Buka puasa...sabtu di Nilai

weekend lepas.. dua2 hari buka puasa.......bukan di rumah sendiri... hari Sabtu...kami berbuka puasa di Nilai.... emm...penuh sat...

Read more
Alhamdulillah....

Alhamdulillah....

salam and morning kengkawan semua!!! selamat hari isnin!!! pagi nie..cuaca cantik sangat...alhamdulillah.. matahari panas... a...

Read more