Looooonnggg weekend!!!

Looooonnggg weekend!!!

seronoksnya sbb minggu nie cuti panjang :-) mesti semua pun suka kan? have great weekend yer semua!! see you all on tuesday!!...

Read more
Emmmm....nak buat apa yer cuti kali ni

Emmmm....nak buat apa yer cuti kali ni

seronoks la..sbb weekend ni cuti panjang.. PH 2 hari + weekend 2 hari :-) so...apa nak buat cuti kali ni.. emm.. kengkawan dah ...

Read more
Takde mood

Takde mood

assalamualaikum.... selamat hari khamis lambat update blog hari nie.. sampai opis pun..lambat sikit pagi tadi nasib baik boss ada...

Read more
Kosong..kosong..kosong..

Kosong..kosong..kosong..

semalam...dah kosong dah semua.. v v v v v dah tekan cashout dah alhamdulillah.. ada gak BE yg masih running :-...

Read more

Sediakan tisu sebelum baca cerita ni.............

cita nie...dpt dr whatsapp.. saja nak share kat sini but .. nak kasi tau cerita ni ..panjang tau dah mcm cerpen dah but.. sedih...

Read more
Bas rosak plak pagi nie..

Bas rosak plak pagi nie..

assalamualaikum and morning semua.. selamat hari rabu!!! pagi nie...Mummy Ayu lambat sikit sampai opis sbb melepak kat tepi highway...

Read more
Dapat hadiah masa perhimpunan

Dapat hadiah masa perhimpunan

semalam....balik keja Ian laju jer cerita...and tunjuk hadiah dia.. "Anugerah Murid Berketerampilan" wah..mcm ABP jer I...

Read more
No lunch date..minggu lepas

No lunch date..minggu lepas

jumaat lepas....takde lunchdate sbb geng lunchdate Mummy Ayu busy.. so....jumaat lepas.. Mummy Ayu lunch kat opis jer plus boss p...

Read more
Happy tuesday!!!

Happy tuesday!!!

assalamualaikum and morning semua.. salam selasa!!! :-)

Read more
Moody...............................

Moody...............................

assalamualaikum and morning semua selamat hari isnin!! as usual.. bila ingat isnin jer.... ala...dah nak keja tu yg jadi moody ...

Read more