MAMAM time!



Last saturday, mummy bagi Iris mamam for the first time...mula-mula tu macam pelik gak, tapi dia telan jer...so, bermula la episod Iris mamam...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. MUMMY AYU,
    U KASI MAKAN PE?
    KONGSI LAH KAT SINI..

    ReplyDelete
  2. mama adreanna: i kasi iris makan baby food yang dalam botol tu perasa sweet potato but dia tak berapa suka. the next day i try kasi biskut yang keras tu flovor orange than macam dia ok la. mula mula bagi 1/2 habis than i tambah 1/4 lagi pun habis. iris baru 4 months so, foof untuk baby 4 months tak banyak..limited la cikit chices nye. yang biskut tu pun actually for 6 month tapi bila dah mix dgn air or susu, dia jadi halus so ok la...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...