Weekend with Ian & Iris




Nie Abang Ian punya la happy dapat baju thomas dia, baru sampai. sampai ke petang, tu pun tak nak tukar..puas gak pujuk. Yang sebelah nie pulak adik Iris nye, first time mummy masuk kan dalam walker...tak kuat lagi so tu yang letak bantal kat depan dada dia. itu pun busy gak makan stereng walker tu la, makan bantal tu...macam macam. Actually, nak upload kan gambar gie picnic hari sabtu kat SG. Gabai tapi card reader tak de, cabel camera tak de...so ini je lah yang dapat di post kan hari...apa pun, best baca cita member-member blog...catlina dapat baby NUR DAYANA INSYIRAH...tahniah, mummy sofia (siti fatimah) punya cita gie jejalan kat batam..pas tu window shopping kat blogs pula. ada gak yang berkenan..tapi tungggguuuuu...nanti kita cita pasal gie picnic ....tapi dekat sg. gabai je. apapun..weekend baru nie best!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...