PICNIC at SG GABAI

Nie air terjun Sg. Gabai..indahnya ciptaaan Tuhan...SUBHANALLAH!! Kitaorang pegi on Saturday, dua keta...ramai tapi bila sampai sana jadi lagi ramai..coz jumpa my Mak Ngah & family also Bibik datang join . Meriahla...
Nie rupa Abang Ian yang mandi seronok sangat sampai tak nak naik, taknak makan.Puas la pujuk....tu pun dah tukar baju, dia ada niat lagi nak terjun balik....

Nie pulak gambar adik Iris yang macam tak puas hati je sebab tak dapat mandi...Sampai tertido, makan tangan la...Sian dia, tengok Abang Ian dia mandi bestnye...

Nie gambar nak balik, walaupun aksi Ian macam tak nak balik je...terpaksa la Daddy dia membodek dengan ice cream...Iris macam nak ice cream gak je tu...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. wah wah!!! best nyer pi mandi manda yer....
    si kecik pon ikut jugak... kita lama betul tak pi sana air dia still clear ker?? nak gak bwk sofia nanti...

    ReplyDelete
  2. best sangat kat sana...sejuk airnya.yang si abang sampai dah kecut pun tamau naik lagi...pi la ..best!

    ReplyDelete
  3. comey² anak u... nama pun sedap

    ReplyDelete
  4. Mummy Dasy:- tq...budak budak kecik kecik memang comel, anak u pun come gak...dah boleh dapat adik dah tu...sian yang girl girl tak jadi kakak ye...suka tgk blog u..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...