Anak Buah Bertuah


Sejak dari semalam,
we all (my family) dok menunggu baby yang dalam perut di atas tu
yang tak mau mau lagi kuarnye...
Dah one week overdue,
semalam dah pun admit kat Hospital Ampang,
pagi tadi dah masuk ubat induse (betul ke eja?),
and just now, tipon ibu tanya pun, baru sekali lagi masuk ubat.
Tak gak sakit-sakit.
Bila la anak buah bertuah tu nak kuar?
seronok duduk kat dalam perut ye...
Nanti kuar, siap kamu ye...Mummy Ayu gigit..
Dah la my sis tak nak tau boy ke girl,
nak amik gambar pun dia tak mau..
tu pasal gambar kat atas ala-ala candid je,
kecuali gambar dia ngan hubby dia tu,
gambar raya last year...

My sis nie tak macam saya, suka posing...
Yang lelain, ntah kat mana...

Nie plak, banyak sangat, tapi cukupla kot nie...

Walaupun 'besar', tetap posing....

So, didoakan my sis...ANYAH (cara Ian panggil),
cepat la bersalin, selamat bersalin,
dapat baby yang sihat, sempurna,
semuanya selamat la...AMIN...!





mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. INDUCE ayu...I.N.D.U.C.E. hahahhaha ala aku nak tgk gambo kaki angah......ko ni tak paparazi tul la.....isk...aku target ptg ni dia beranak.. bleh tak?

    ReplyDelete
  2. notti netti :- TQ cik gu, betulkan kesalahan anak murid! adik aku akan welcome to OUR club...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...