First time di TAG...from Mummy Dasy

This is the first time ditag..
This is from MUMMY DASY..
let do it...


1) Adakah anda suka blogging? Kenapa?
Suka sangat.
Seronok coz boleh bercerita pasal kita kat orang lain
n boleh baca cerita orang lain,
n boleh dapat kawan baru,
plus boleh shopping pakai ujung jari je...

2) Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5
My kengkawan blog plus my shopping blog...
but no one is ofcoz..nottinetty blog

3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?
Ya. Ya. Of coz ...my DIDI (hubby)

4) Taken or single? Mana lebih bagus
?
Taken of coz' ada orang yang jaga kita, ada tempat bermanja, tempat mengadu plus lain-lain..
tapi kalu single pun best gak coz freedom....

5) Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
Rasanye tak pernah..tak membalas adalah.

6) Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5
- Hensem = dapat dah.
- Chinese look (putih) = dapat dah.
- beriman = ok lah not so alim la.
- family man = dapat dah.
- accept me the way I am = dapat dah.
TQ Di! Love u so much!

7) Nak berapa anak?
Me memula nak 4, tapi bila dah rasa sakit beranak tu macam dah cukup la 2,
tapi my hubby nak at least 3. so tengokla macam mana nanti...

8) date of birth.
8 nov 79

9) Best present yg penah dpt?
semua yang hubby kasi best.
kalu seumur hidup...ada 1 big teddy bear tapi waktu bujang dulu la!
but now...emmm gelang kaki from my Didi.


10) Gift yg di impikan..?
Entah la... iPhone best gak kot! nama pun impian kan.
11) Fav colour
Pink, blue, purple

12) Fav numbers?
#3#

13) Best place yg ingin dijejaki?
Mekah of coz...

kalu holiday...paris for romantik place

disneyland for fun place

14) Rase bahagie bile...
bersama Didi, Ian & Iris

5 orang yang hendak di tag :
*nottienetty*
*jojet*
*mummy & daughter*

lagi 2 tak tau la coz tak de la ramai kawan sangat.
nie pun tak de paksaan, bak kata mummydasy..
kalu dah buat abaikan.
OK TQ...








mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. bagus buat keje ngan bernas,,,tp napa text kat post ada yg x nmpk ke my pc yg golap..

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy:- baru sedar diri background hitam, tulisan pun itam, mana mau nampak...dah ditukar cikgu. TQ!

    ReplyDelete
  3. ala 1st time kena tag nih!heheh

    ReplyDelete
  4. jojet:- nie pun first time kak ayu kena tag...selamat ditag!

    ReplyDelete
  5. ayuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! aku tak nak kena taggggggggggggg....malasnyeeeeeeeeee...Boleh tak?...eehehehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...