Weekend kami ke.......

salam siaran di hari isnin
as usual baru naik kerja
monday....mood nak kerja kureng sikit
tapi yg best..my boss tak de lagi
sian tu my boss nie
asyik ke luar negara jer
sampai ada akak tu
siap kata
"dik..suruh boss ko tukar warganegara la"
ada plak
apa nak buat..busy..
Pa dia yg baik ni la tolong jaga kan opis
jagakan surat surat
jagakan program program
jagakan telipon
dan macam macam lagi kena jaga
---
ok la....
last weekend....
kami jenjalan
emmm..ke mana yer?
anda semua kenal ini dinasour?
he he he..
kami ke I-City...
sampai gak ke sana
malam jumaat tu
Tok Umi, Tok Abah & family sampai
so...dalam kul 9 lebih tu gerak ke sana
but Cik Daddy tak ikut sbb
sabtu tu keja awal pagi
takut letih
so...kami jer la
gie 2 keta
sekarang masuk kena bayar RM 10 satu keta
tapi ok la ....
sampai sampai jer...
princess bam bam tido...
zzzzzz
puas la kejut
nasib bangun tak ngamuk
yang hero tu...jangan cakap
tengok je aksi dia
suka sangat
seronok sangat
but letih la jugak
layan Ian & Iris...without Daddy
nasib ada Tok Umi, Tok Abah & uncle, untie nya....
kalu tak..pengsan la Mummy
Ian....seronok sangat
lari sana..lari sini
siap pilih..lampu mana dia nak posing
Iris..mula mula tu macam mamai la
sbb tido kena kacau
lama lama baru ok
Ian & Iris
Mummy & Ian
Mummy & Iris
(tengok dah ok..tak nak dukung..nak jalan sendiri)
kami....
nanti sambung lagi.......
nak mamam jab...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. aiyooo...jue tak sempat2 lagi nak bawa si marissa ke sini :D

    ReplyDelete
  2. wa dh kene 10 rgt??? huhuhu.. fra masa tu baru 1rgt je..

    ReplyDelete
  3. huhuhu saje jek..x berkesempatan lagi nak ke sini... kna meroyan lebih ckit ngan Mr.hBy ni *ngee*

    ReplyDelete
  4. eh? 10ringgit 1 kete? wahhh bisnes parking kete la baru cpt kaya. hehe

    ReplyDelete
  5. dah mahal ekk parking..masa maya gi dulu..still parking free lagik..masa tu baru awal2 bukak....tp mmg best kan sini..

    ReplyDelete
  6. huhu.. da mahal da parking ..

    da la x penah gi lagik..

    ReplyDelete
  7. waaa dh smpai dh....aku gk xsmpai2 lg nih..huhu

    ReplyDelete
  8. uiks mahalnye kena byr...kita pn tk smp2 lg icity..bila ntah nk smp

    wah best la bos tkde,blk nanti sure dpt ole2 lg

    tk dpt tgk gmbr pn,nk gk komen..benci opis dh blok gmbr2 ...nasibaik bole tgk fb

    **smlm kita p jusco au setiawangsa ada pameran kawin,ada 1 booth tu ada gmbr korang photoshoot..wah glemer la

    ReplyDelete
  9. oooh dh jd RM10 ke..huhu..eina 2x ke sana, first free, 2nd time, kena byr RM1 jer..tp ok kan sesekali pergi, sbb canteeeek..^_^

    ReplyDelete
  10. oh dah g icity ni..time diorang bukak dulu..free of charge..skrang kena bayar dah kan..
    best kan..tgk lampu2..hehehe

    ReplyDelete
  11. mamammarissa ~ gie la..mesti marissa suka...

    Farra ~ yg RM 10 tu kira mcm kupon..leh gie mamam kat restoran dalam tu..tapi kena dine in..malas la plak..dah malam malam tu..

    Mummy Dasy ~ huish ..samapai nak meroyan la plak Ati...

    nOj ~ rm 10 mcm kupon...leh mamam kat dalam tu..tapi ok la dr rm 10 seorang..he he he

    ayah, ummi, farish ~ tu la..dulu dioarang ckp free je..tapi ok lagi la rasanya..

    Fida ~ rasanya..lagi lama..lagi mahal nanti..kan?

    suziey ~ kalu ko pegi..lagi best snap snap tu..camera cantik..plus aqeel mesti suka..gie la suziey..gie la...

    mamam tisya ~ boss gie dekat dekat je..tak tau la dpt souvenir tak..
    tu la..emy/mama suri ada ckp..ptg jumaat tu gie la JJ tu..sejali jalam jam giler..terpaksa pusing balik..so..tak dapat la tgk..glamour ye kami? he he he..

    mamalieyna ~ ah ah..cantik..Ian & Iris suka sgt..

    emy ~ tu la..suka sangat tgk lampu..cantik....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...