Magnum time lagi..yum yummy...

semalam petang
balik keja
gie kedai kat belakang area umah tu
cari nie....
lepas makan hari tu
and lepas tengok entry Net
tak boleh cari nie
dah ngigau2 dah nak makan magnum
semalam tiga2 beli sama
just Iris je beli choc truffle
Mummy Ayu & Ian try yg Almond tu
siap Mummy tahan
jgn buka dlm keta
balik rumah dulu...nanti comot
padahal..balik umah dulu
nak amik gambar
he he he
boleh???
Ian & Iris pun layan je karenah Mummy diaorang nie
:-)
yum yum
tapi Mummy Ayu suka yg choc truffle tu jugak la...
tak minta sgt vanilla nie
tapi tang choc yg ada almond kat luar tu
abis.......
korang dah try???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. choc yg ada almondnut tu..sedap kan, terlior ni :)

    ReplyDelete
  2. belum try lgi la mummy ayu......

    ReplyDelete
  3. magnum adelah sedap
    aku dah try almond dgn classic
    huhu
    chocnya aku tak daya nak rasa sbb adik aku ckp mmg nak tercekik sbb coklat sgt!!
    hb sini jugak

    ReplyDelete
  4. mmg nak try tapi smlm pergi kedai tak bwk duit cukup terus kena cancell nak beli huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. wahhh sedap nya kak....terliur gak ni tgk

    ReplyDelete
  6. xtry lg
    jarang masakan aiskem
    klw kuar g taman jumpe org juai aiskem baru bli
    tak pon klw g mcd je baru makan aiskem hehee

    ReplyDelete
  7. woooo sedapnya..blik ni confirm aku rembat..ekeekeke:D aku suka almond..choc truffle tu sedap ke wei..ade coklat ek dlm dia?

    ReplyDelete
  8. sedap!! ade contest magnum ni (heheheh sorrylah auntie mira ni asyik contest je hahahaah)

    ReplyDelete
  9. saya bru je plan nk g beli magnum ni. tp bila tgk Ian n iris makan magnum mau je cari malam ni jgk..hehehe

    ReplyDelete
  10. ayu..kite pon arituh terjebak ngan magnum ni..ada smpai seminggu tu 3,4 kali singgah carik eskrem ni after balik keja..slalu beli yg almond and choc truffle..choc truffle tu sgt puas makan sbb very2 bercoklat kan..zara pon suke..=D

    ReplyDelete
  11. hubby kita janji nak belikan. Tapi geram sgt, gara-gara dia out station sampai sekarang tak dapat merasa lagik. Nanges...

    ReplyDelete
  12. saya lak tak brapa suke eskrim magnum.. manis sgt dan ada coklat keras salut tu..renyah jer nak makan..hehe.. kalo nak mkn eskrim selalu beli cornetto jerr... tp hubby suke arrr magnum ni.. :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...