International Coffee Day

mcm2 plak yer
terbaca plak
hari ni is international coffee day 
coffee day
dear all coffee lover!!!
happy coffee day!!!

Mummy Ayu memang coffee lover
semua leh minum
cuma suka certain2 coffee
cappucino, caramel machiota, americano, mocha
latte to bitter..
panas or sejuk .. ok
cuma more ke sejuk of coz
he he...but ada masa memang panas gak

but dah makin meningkat usia ni
kena kurang kan jugak

what I love about coffee?

1st ... the smell
so refreshing
bila th tido...bau koppi, leh bangun tau
tgh tension2..bau coffee, leh senyum...emmm
tu baru bau

bila minum..1st sip tu
emmm.....dapnya
subhanallah
bila ngantuk, minum kopi
emm..segar biji mata
nak nak..kopi yg pahit2 tu
yum...
suka suka suka
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Sep sikit..
    Sha pun peminat kopi.. bau kopi tu sangat menenangkan.. Kalau Sha pula, lepas kena secawan nescafe panas memang lenalah tidur.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. kita sama laa mummy ayu..coffee lover jugak ni haa :-)

    ReplyDelete
  3. ammi tengah kurangkan minum kopi ni.. tp memanglah coffee lover mcm mana pun kena gak dpt at least 1 small cup a day. Kalau tak tu rasa incomplete kan.

    ReplyDelete
  4. yeay...coffee talk please....hehehehe.... kami laki bini coffee lover, adakala boleh borak pasal kopi sahaja sampai anak-anak komen, asyik cakap pasal kopi je.

    https://yamanaimy.blogspot.com/2019/09/apa-beza-kopi-istimewa-premium-dan.html

    ReplyDelete
  5. sy paling suka bau kopi..
    ya Allah.. nikmat nye bau kopi..
    tp mnum kopi kurang skit.. haha

    ReplyDelete
  6. Salam Mummy. Terima kasih pernah review pasal Projek Kopi. Saya Fazri team dari Projek Kopi. Tak ramai yg betul2 coffee lover dan suka sembang pasal kopi. If nak rasa kopi yg lebih flavour (tanpa gula dan any flavour syrup), boleh set masa sembang kopi dgn saya. Saya buat special :) - 0133004350

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...