The Liar and His Lover - Korean Drama

semalam start layan cita korea
lama dah stop...
cita lama..tahun 2017
tapi baru layan
best gak
cita ringan je

The Liar and His Lover
16 episod
standard la kan

layan punya layan
tido dekat nak kul 2
he he he
tu yg malas mula tu..leka jadinya

cita ni mengisahkan hero...Hangkyul seorang penulis lagu terkenal
and...one day tu...
dia dapat idea lagu baru
pinjam hp heroin...Sorim utk rekod lagu & sent pd dia
sbb hp dia bateri abis
Sorim jatuh cinta pandang pertama gitu
but dia tak tahu yg Hangkyul ni penulis lagu
Sorim ni pun suka menyanyi & best suara pun
cuma nervous bila depan org ramai

but..bila dia dgr lagu Hangkyul
dia suka & nanyi lagu tu & wat lirik sama
rekod..kasi la kat Hangkyul

mula2 Hangkyul marah but bila Hangkyul dgr...dia pun suka
ntah mcm mana..dia pun suka sama
but..dia still rahsiakan identiti dia sbg penulis lagu terkenal

Sorim plak..dpt offer jadi penyanyi
di company yg sama
emm....

sampai situ la Mummy Ayu baru layan
episod 4 dah

lagu2 best
ni lagu yg diaorang 1st jumpa tu

sweet je suara Sorim ni

so far nampak tak complicated sgt la drama ni
just sesama diaorang je
leh layan la...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. Wah.. drama lama kan.. Sha tak pernah tengok lagi drama ini..
    sedap lagu tu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...