Malam new year 2020

assalamualaikum
salam khamis
good morning!!!

lama x bersiaran
ada cita nya
nanti cita ...of coz
but now...
throwback skt
sbb x cita lagi
malam new year kami tahun ni...
plan makan2 kecik2 je 
tq tuan rumah..
tak snap pic makanan pun
sbb leka sembang
Mummy Ayu wat cucoq

kali ni pun sambut kat tingkat 36..sama mcm last year
tapi tower 1, last year tower 2

jam 12 malam
 tu dia bunga api
sana sini

cantik kan?

memang banyak bunga api
merata2 la..

cuma yg lain tahun ni
kami x dpt naik roof top mcm tahun lepas
maybe ada yg complain
sbb awal2 lagi dah naik notis ni 
ok je 
sbb kalau leh naik pun
tak naik dah kot
takutttt...

settle bunga api..
kemas2..jom balik tido
last year..kami balik Msia..pagi tahun baru tu
tahun ni....balik tido

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. aida x pernah lagi bwk anak2 gi tgk bungapi live mlm thn baru.
    ayah diorang kurang sporting.
    ayah diorang tak brape suka spend mlm2 kat luar - tido lagi baik katanya ha ha ha ha h :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...