Al-fatihah

assalamualaikum
salam rabu
good morning semua

semalam pagi...sekali lagi kita dikejutkan dengan berita ni
kehilangan seorang artis... Allahyarham Ashraf Sinclair
meninggalkan isterinya Bunga Cinta Lestari & anak lelaki ..Noah 10 tahun

yg membuatkan Mummy Ayu turut sama terkesan
kerana sekali lagi
cara mereka dijemput Ilahi..
sama mcm arwah suami Mummy Ayu
sama juga mcm Allahyarham Abam

mereka dijemput dalam lena mereka
Allahuakbar
x de tanda apa, x sakit & of coz
tanpa pesan

mcm tu je...
tup tup...kami wife2 ni kejut
dah no respon
sekelip mata je...

yg buat lagi Mummy Ayu sedih semalam
melihat reaksi of coz..BCL...isteri and anak mereka 10 tahun tu
terbayang situasi Mummy Ayu 2 tahun lepas
with Ian & Iris...plus of coz ahli keluarga yg lain
Allahuakbar
hanya Allah yg tau perasaan kami time tu
bila melihat semalam
tu yg mcm terbayang2 kembali
saat kami menghadapi situasi itu

boleh bayangkan apa yg mereka rasa
sbb pernah melaluinya
diri sendiri x kuat,
tapi kena kuat demi anak2...
nak pujuk diaorang yg masih kecil time tu

takziah buat BCL & family
be strong!!!
Al fatihah buat arwah
semoga rohnya dicucuri rahmat & ditempatkan dikalangan org beriman

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. alfatihah utk arwah asharf sinclair...tu tgk kt brita smlm, tgk bcl ngan ankdie..sedih...

    ReplyDelete
  2. إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...