Persiapan kembali ke sekolah

chewah...
tajuk mcm awal tahun je
padahal dah nak masuk feb dah pun time tu
tapi tu la hakikatnya

sampai Jumaat tu
Sabtu tu dah kuar gi beli barang2 sekolah diaorang

sbb dah start sekolah lama dah
main beli je la...janji baju sekolah
Ian...dah masuk sekolah menengah dah
1st time la dia pakai suar color hijau ni

dulu masa gi..Ian baru nak masuk darjah 5
now dah masuk form 2

Iris plak

dulu nak masuk darjah 3
now balik dah darjah 6
dulu x pakai tudung
now dah pakai tudung dah

beli sorang 2 pasang je
plus kasut hitam & socks semua

satu lagi bab
potong rambut Ian
emmm...bising dia tak nak potong rambut
mana la buleh
so nak tak nak
kena la dikorbankan rambut dia

settle bab barang2 sekolah 
pas ni..urusan daftar sekolah plak
panjang list to do Mummy Ayu tau..
bila touch down kat sini
alhamdulillah...semua nya selesai diuruskan
dan dipermudahkan ..alhamdulillah
dgn bantuan Ayah, Ibu & family
syukur ... alhamdulillah






About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Sekejapan je Ian dah sekolah menengah, Iris dah darjah 6, macam baru je lagi tengok diorang masa kecik..

    ReplyDelete
  2. Besar panjang dah anak2 mummy semua :)

    ReplyDelete
  3. Dah ready nak mulakan persekolah di Malaysia dah ye..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...