K-Drama ~ Prison Playbook

K-Drama ~ Prison Playbook

dah lama dah tgk citer ni.. last year lagi nak wat review kat sini.. busy je but nak wat gak...sbb cita ni best!!! Prison Playb...

Read more
San Peng Market - Jumaat malam

San Peng Market - Jumaat malam

last weekend in Bangkok la kata kan sakan jenjalan plus ada geng plak..lagi cargas la kan jumaat malam..kul 11 lebih tu..kami baru ...

Read more
Sabtu tengahari

Sabtu tengahari

sabtu malam....dinner sabtu tengahari tu pun yer...ada jemputan lunch emmm...full schedule kat rumah Puan Nadia ingat kita2 je se...

Read more
Sabtu malam...

Sabtu malam...

sabtu...1 week before balik dpt jemputan dinner selalu kalau ada yg nak balik ...memang mcm ni\ ada je la jemputan nak belanja ma...

Read more
Farewell lagi...

Farewell lagi...

mcm yg Mummy Ayu ckp ada 2 kali farewell sekali dr Perwakilan and..sekali lagi dr Kelab Sukan yg ni..lagi formal..sbb ada Duta &...

Read more
Back home...

Back home...

assalamualaikum salam khamis selamat petang kembali bersiaran but...curi2 masa plus banyak lum settle lagi so..pelan2 updat...

Read more
Salam jumaat

Salam jumaat

assalamualaikum salam jumaat god morning hari ni..genap 1 week dah Mummy Ayu & family balik ke tanah air chewah.. selepa...

Read more
Alhamdulillah

Alhamdulillah

assalamualaikum salam selasa selamat petang... alhamdulillah now Mummy Ayu dah selamat tiba  di tanah air tercinta will upd...

Read more
Will treasure all this memories

Will treasure all this memories

assalamualaikum salam khamis good morning!!! packing siap dah....photobooks ni la yg lain belum lagi....baru 2 hari mula kot ...

Read more
Bermula dah....

Bermula dah....

semalam petang lepas majlis tu balik rumah dah sampai dah kotak-kotak emmm.. so malam semalam jugak la mula dah sikit2 ...

Read more
Majlis farewell from Perwakilan

Majlis farewell from Perwakilan

semalam petang yg Mummy Ayu wat kuih tu utk majlis ni la farewel dr Perwakilan untuk Mmmy Ayu plus ada welcoming org new member and sam...

Read more
Kuih Apam Gula Hangus

Kuih Apam Gula Hangus

assalamualaikum salam rabu good morning semua ni menu semalam petang  apam gula hangus buat utk even perwakilan semalam petan...

Read more