1 bulan dah

1 bulan dah

pejam celik pejam celik dah sebulan apa yg sebulan tu? sebulan dah Mummy Ayu balik ke Malaysia .. for good last month kan balik...

Read more
Not 2 minute maggi

Not 2 minute maggi

menu malam semalam lama tak layan maggi ckp ngan Ibu eh eh...pun sama so...malam semalam yum yum la tapi of coz la... bukan...

Read more
Spec club

Spec club

sorang lagi dah join kelab spec mata Iris and he new look but dia x tinggi sgt power more kpd silau last saturday gi check ...

Read more
Sujud hanya pd Yang Maha Esa

Sujud hanya pd Yang Maha Esa

assalamualaikum salam rabu good morning semua jumpa caption ni hari tu kat insta laju je printscreen simple but meaningful ...

Read more
No internet

No internet

assalamualaikum salam selasa good morning semua pagi ni...x de internet plak emmm....cam ne nak wat keja ni 🤔🤔🤔

Read more
Ex MO Staff

Ex MO Staff

bila kemas2 rumah tu mcm2 khazanah la jumpa kan... antaranya is this ... frame and pin Didi punya Didi and Mummy Ayu pun ex...

Read more
From Kenya...

From Kenya...

last week...cik Ecah dtg umah amik brg2 dia lupa nak amik gambar sibuk sembang je sambil2 tu dia paskan souvenir dr Kenya ni em...

Read more
Ian's sports day

Ian's sports day

belum sebulan sekolah dah sukan but..Ian suka la bab sukan2 ni Ian kuar awal, kita orang sampai...tgk dia dah siap2 utk acara dia...

Read more
Sabtu lepas...

Sabtu lepas...

nama je weeken but still kena bgn mcm biasa siapkan anak2 nak gi school Ian ada sports day Iris kena gi prog Pandu Puteri kat Jol...

Read more
Happy Monday!

Happy Monday!

assalamualaikum salam isnin good morning!!! :-) have a good day semua!!!

Read more