Mood men'decoupage'

Mood men'decoupage'

sambil2 dok umah tu layan gak la decoupage emmm...lama x layan hasil nya... tu dia...meriah gak la and baru2 ni wat atas ...

Read more
Subhanallah

Subhanallah

balik rumah baru2 ni tgk pokok dah berbunga subhanallah cantiks merah je desert rose :-)

Read more
Lepat pisang

Lepat pisang

semalam ... sekali lagi wat kuih ni lepat pisang baru jer wat last week tapi x puas makan plus daun pisang pun ada lagi so....jom ...

Read more
Nifsu Syaaban

Nifsu Syaaban

assalamualaikum salam khamis salam Nifsu Syaaban aamiin

Read more
Bekal gi opis pagi ni

Bekal gi opis pagi ni

since RMO ni Mummy Ayu leh kata hari2 gi keja bawak bekal almaklum la ... nak cari makcik jual breakfast pun susah kedai makan yg dek...

Read more
What happened to Monday?

What happened to Monday?

last weekend mcm meletup2 plak cita ni jumpa kat FB baca review, emm..menariks cari kat Netflix...x de so kena layan kat hp je ...

Read more
Boring berkurung, berkebaya pula...

Boring berkurung, berkebaya pula...

assalamualaikum salam selasa good morning semua he he he pagi ni Mummy Ayu berkebaya plak asyik berkurung je kan semoga...

Read more