UPSR & PT3 2020 dibatalkan

UPSR & PT3 2020 dibatalkan

assalamualaikum salam Jumaat selamat pagi... Rabu lepas.. Menteri Kanan, Menteri Pendidikan kita dah buat pengumuman peperiks...

Read more
Breakfast jom!

Breakfast jom!

assalamualaikum salam selasa good morning semua dah berakfast ke lum? bekalan ke opis pagi ni cucur udang + sayur cekodok p...

Read more
Online Classroom

Online Classroom

now kan musim PKP anak2 pun dah dekat 1 bulan cuti dah medium pembelajaran either google classroom atau pun melalui group wha...

Read more
Apa nak buat di rumah?

Apa nak buat di rumah?

okay.. saja nak share apa yg yg boleh dibuat sepanjang PKP kat rumah ni bagi Mummy Ayu  PKP ni ada banyak hikmahnya of coz, ken...

Read more
PKP 3 ~ Stay at home!

PKP 3 ~ Stay at home!

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! jumaat lepas PM kita dah umumkan utk sambungan lagi PKP Fasa ke 3  15 apr...

Read more