Stress ... go away!

assalamualaikum
salam khamis
good morning semua

sampai opis 
terus on diffuser YL ni
pagi ni kita on eo stress away
dgn harapan
tak nak stress stress
walau pun rasa nak nangis tgk fail
😢😢😢

but tu la kerja
tu la tanggungjawab
alhamdulillah
positif...positif

moga yg baik baik saja utk kita semua
in sya Allah

* try utk kembali aktif berblog
wish me luck!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Comelnya diffuser tu. Kita pun suka diffuser ni sebab aaaa rasa wangi nya bilik . Tetapi kekadang malas betul nak pasang. hehehe

    ReplyDelete
  2. Best bila stress, diffuse EO yang kita rasa calm. Tak ada lagi koleksi EO Stress away ni.

    ReplyDelete
  3. Macam kena letak jugak lah kat ofis satu diffuser ni..biar tenang gitu walaupun keje melambak.

    ReplyDelete
  4. Sekarang ni kalau boleh nak letak diffuser YL di mana-mana ruang. Setakat ni pasang diffuser YL di bilik tidur jew time nak tidur.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...