Lunchdate semalam

 semalam..Mummy Ayu half day keja
upon request plus memang ternanti2 pun.....
sbb nak ngedate ngan org jauh...
and lunch pun jauh skt la semalam
ni dia...semalam kuar lunch ngan Cik Ecah 
sapa follow blog Mummy Ayu lama
sure kenal dah ni
Cik Ecah ni geng Mummy Ayu kat Bangkok dulu
geng kopi, geng merayau, geng makan2, geng masak2,
geng lepak2, geng nangis2 pun dia jugak la
and she is the one that Mummy Ayu text masa arwah suami Mummy Ayu meninggal
even dah jauh ni....ada masa nya..kami whatsapp sama2
and sama2 nangis...x kira la apa topic pun
and walaupun jauh

ok..back to semalam
one day before dia text, request suruh haft day semalam
nasib la keja lum banyak lagi
so..ok je
boss pun kasi green light
settle keja semua
joms kuar lunch

kami gi makan kat kuala pilah
 rest kat seri menanti tu  
3 of us...
sorang lagi tu..kawan Cik Ecah
but dah jadi kawan & geng cita korea Mummy Ayu jugaks
plus dia pun kat keja kat seremban
so..sekali la .. gather2 kan..

pas makan nasi
lunch bagai

balik tu..singgah plak makan durians
hamek...
memang x banyak & x abis la makan
sbb kenyang lagi kan
but sbb teringin & nak menyembang
singgah jugak kejab

almost kul 4 jugak la sampai seremban balik
memang Mummy Ayu terus balik la
sbb dah request haft day kan
alhamdulillah..seronok sgt walaupun dpt gather2 kejab

dpt souvenir dr Cik Ecah
tq tq!!!
cantiks & wangi sgt

and dapat potato chip thailand gak
fav ni dulu...
ni flavor baru..truffle
siap la Ecah bawak balik sepeket..sbb nak kasi Mummy Ayu rasa
dappp....
tq Ecah!!!
next time ko balik kita gather2 lagi ek....
take care kat tempat org tu

now dia dah posting kat tempat lain plak
kat tanah Arab
ya habibi ya maulana la dia ....

oh yer..lagi satu
early birthday present dr Ecah
dia tempahkan clucth dr songket
ni kat Msia...
awal2 lagi dia suruh pilih color songket tu
Mummy Ayu pilih hitam
senang nak macth ngan mcm2 color
kan?
๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. Best bila dpt ngedate bff.
    Makan². Gelak². Borak² ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. semoga ukhuwah MA dan Ecah sentiasa berkekalan. Cantik mini clutch tu

    ReplyDelete
  3. Selamat menjamu selera
    Semoga ukhuwah terus terjalin

    ReplyDelete
  4. Seronoknya spent time with bff...
    Cantiknya clutch tu, and tepat pilihan MA, hitam boleh match with any outfit colors & suit to almost all occasions :)

    ReplyDelete
  5. wowww jauhnya makan..sodap tak?

    ReplyDelete
  6. Walaupun jauh terpisah tetap boleh bersahabat..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...