Mesti nak jugak

lepas lunch...
mesti nak jugak kan...
apa tu...coffee... 😊😊😊

as usual...iced cappucino from Zus
senang je
order kat apps..
jalan nak balik tu..pick up je

tu yg best lunch kat seremban prima ni
sbb ada Zus
selain dr Palm Mall la

cuma lagi suka ke ke seremban prima mall ni
sbb dekat ngan opis
and parking senang
and x la besar sg mcm palm mall tu
so x de la ramai sgt org...

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. Betul2 coffee lover ni MA...🀭
    Bau kopi tu menenagkan

    ReplyDelete
  2. sedap tu coffee. Cuya pon hari2 mengopi.. LOL

    ReplyDelete
  3. nampak sedap ( i bayangkan teh ais sbb i tak minum kopi) hehehehe

    ReplyDelete
  4. Dah layak jadi duta Zus Coffee ni MA πŸ€—

    ReplyDelete
  5. Mesti, mesti mau pekena kopi! Hehe. .

    ReplyDelete
  6. Pagi ini saya minum kopi panasπŸ˜€

    ReplyDelete
  7. Zus coffee memang sedap, tapi saya takleh minum banyak sangat coffee.. nanti takleh tidur.. hihihi

    ReplyDelete
  8. kalau sy lepas mkn x kira lunch atau dinner mmg akn cari benda² manis mcm buah² ke cookies ke kerepek ke... hehehe

    ReplyDelete
  9. Selalu akak ngan Dania beli kat situ gak...x ramai orang..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...