Tq boss!!!

boss Mummy Ayu start keja dah
dia balik dr out station dah semalam 
but hari ni baru start keja...
and alhamdulillah.. 
dpt souvenir dr boss....
dpt kipas yg cantik ni
and key chain panda yg comei tu
🐼🐼🐼
tq boss!!!
(leh agak x boss Mummy Ayu pegi mana... πŸ€”

comei kan
suka dpt keychain sbb leh tambah koleksi Mummy Ayu yg sedia ada ni 
nak tambah board tu
tak tambah2 lagi
tunggu banyak skt lagi la kot
kannn?

comei je panda ni
ok..dah gantung
dok diam2 kat situ yer

kalau org dtg opis Mummy Ayu kan
diaorang suka la tgk koleksi keychain ni
siap ada yg ckp.. kalau x de key chain leh la dtg pilih kat sini
eppp.. berani la ..... 😠

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. wah..cantik lah koleksi keychain ayu tu..kemas..tak terfikir nak buat macam ni..boleh lah tiru..hehe...

    ReplyDelete
  2. waaa 1st time tgk koleksi keychain kat board gitu..MZ just ada board utk fridge magnet jerrr

    ReplyDelete
  3. Teringat akak ada banyak FM dari pelbagai negara, ada yang kawan bagi, boss bagi, dan ada yang pi sendiri..sekali kena rembat..keychain ada banyak lagi...ada simpan dalam kotak

    ReplyDelete
  4. mak ai...kalah nieyl punya niiii....

    ReplyDelete
  5. Cantik tersusun keychain tu MA.

    ReplyDelete
  6. banyaknya koleksi akak...buat macam ni baru nampak ada kenangan kan,kalau tak hilang merata

    ReplyDelete
  7. wah! Banyaknya koleksi mami...biarpun x pi round the world tp masih dpt key chain dari seluruh dunia.

    ReplyDelete
  8. Banyaknya koleksi key chain MA. Cantik-cantik belaka!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...