Wedding semalam...

semalam gantung kuali... x yah masak
sbb nya kami gie wedding

but...Wani masak jugak la sbb Ian & Amie x nak ikut
biasa la..org bujang 

wedding semalam
is wedding anak jiran Mummy Ayu masa kat quartes kat Tg Ipoh dulu
Mummy Ayu pun x ingat sgt
but Ibu cakap memang jemputan utk 1 family
acik tu memang suruh bawak 1 family, lama x jumpa katanya
and memang pun..semalam jumpa
masing2 dah x kenal..mana Along, mana Shyra
so memang meriah la semalam kan 

anak dara + mak dara yg follow semalam...
Wani..gi appt doc, so dia x dpt ikut

cantik sgt pelamin nya semalam
mcm kat muzium2 kan?

pengantin pun....sweet & sporting
tgh makan but nampak Mummy Ayu dtg amik gambar
sempat je pose
tq tq
selamat pengantin baru
moga berkekalan hingga ke jannah..aamiin
anak no 3 acik tu
Mummy Ayu x kenal sgt sbb time tu Mummy Ayu dah masuk UiTM belajar

cinta hati Mummy Ayu
both in green semalam
πŸ’“πŸ’“πŸ’“

ni buah hati pengarang jantung yg ikut
dah la ikut 
kena buli suruh beratur amik apam balik plak
que panjang sgt
so kita hantar Iris je la yer
he he he

budak2 sekarang kan
hp saja

tunggu punya tunggu
sampai dah turn

apam balik laku keras
x pernah x panjang barisan

voila
berbaloi la 
sebab sedap...siap ada topping choc & peanut butter lagi
tu yg menariks tu

dah makan, dah dpt apam balik
joms balik....
posing2 jab

πŸ’“πŸ’“πŸ’“

Iris, Caip, Shyra, Ibu, Ayah... Mummy Ayu

with Iris je
Ian x mau ikut

goodies nya pun menarik tau
Mummy Ayu dpt shower gel, Iris dpt choc
nice kan?


 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Wow sanagt goodiesnya ni...hari tu dapat goodies tak?

    ReplyDelete
  2. uniknya pelamin tuuuu MZ pun suka jer attend mana2 wedding hahahah

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...