Ian & Iris pun tgk bola semalam....suka sbb esok cuti!!!

rata2 blog ari nie cita pasal Malaysia menang semalam
and kita semua dpt cuti esok..yahoooo!!!
TAHNIAH!!! pd team Malaysia kita
and tq to our PM sbb kasi cuti esok....
and kami pun tak terlepas tgk bola semalam
tapi 1st half..tgk betul la
second half tu..dah tukar2 chanel dah
sbb tgk AMNT
tapi yg part best tu...
last2...dua2 Mummy Ayu tak tgk abis mcm ne
sbb..tertido...
tapi bab bola tu tgk2..dah abis...dah nak penyampaian hadiah
yg AMNT tu ..tak tau sapa kuar pun
kena tunggu minggu dpn
he he he
pas tubaru layan CSIso..jom layan pic2....
Ian...yg begitu bersemangat...
siap jerit MALAYSIA!!
tu yg mulut cam tu
plus with topi Malaysia..
comel jer...
and both of them in yellow....
tanda sokong MALAYSIA
see....begitu bersemangat hero Mummy
kalu bawak gie padang..
tah mcm mana plak rupa
nie dah berjoget lak 2 beradik nie
Iris pun..ikut aje..
walaupun tak paham sgt....
pas tu..topi Malaysia tu ada satu jer
so..Iris pun nak jugak..
tu yg kasi dia pakai topi baby dia jer..
suka ajer
Ian tak leh tinggal sign peace tu..
muka serius jer...
ha..baru senyum
pas tu kul 9.05..tukan chanel
marah gak Ian
sbb dia dah best layan bola
tapi yg tak tahan
"Mummy ..dah gol ker?
Malaysia dah menang ker?"
"lum lagi Ian..kalu gol..org jerit"
sekali gol.kami tak tgk
he he he
tapi pagi tadi dia dgt radio
dia tahu Malaysia menang
suka dia...
and ini budak tecik pun suka gak
sbb....
esok cuti...
selamat bercuti untie2 semua
and happy new year!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. aku tk tgk dk ngadap blog & fb..tp dk dgr la jeritan org dlm umh bila gollllllllll

    ReplyDelete
  2. wooooo giler smgt ian n iris..haih kroang mmg layan bola yek..aku idok ler..mls la..xde feel nk tgk :D

    ReplyDelete
  3. yeay dh berjaya buat moderate komen:p

    ReplyDelete
  4. Amy ~ aku pun bukan layan sgt.tapi sbb final & sbb dah tertengah yg lawan kat m'sia tu..tu yg layan gak kejab..

    Suziey ~ Ian la..penuh semangah boy la katakan..tu nasib daddy tak de.kalu tak..kena tgk sampai abis la..
    ha..dah kan..tq to u!!

    ReplyDelete
  5. betul2 semangat budak kecik berdua ni :)

    my husna tercengang2 bila kami sebut gol!!!! :)

    ReplyDelete
  6. agak2 kalau aku nak kuruskan berat badan, ian leh sokong aku macam tu tak?

    ReplyDelete
  7. Huda ~ he he he...Mummy dia yg kasi semangat kat diaorang supaya diaorang bersemangat

    Net ~ boleh aje...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...