Playground time with Daddy & Mummy..

ok...abis dah suprise & special punya story
masuk balik story biasa
story biasanya..as usual
pasal buah hati pengarang jantung Mummy Ayu
budak 2 org nie lah...
Isnin & Selasa Daddy diaorg off
(dr Ahad la actually)
so..bila Daddy off..panjang la kaki
so...petang Isnin..
bawak diaorang main kat playgroun kat area umah tu
suka sangat Ian & Iris...
jom layan pic...
Ian & Iris..main gelongsor...
Daddy with Ian & Iris
time ni dah nak balik
tu yg dapat upah ice cream sorang satu tu...
tadi ngan Daddy..
nie ngan Mummy plak
tgk la Iris..buat muka
si tecik nie dah pandai gak buat muka time amik gambar
tapi kena mood dia ok
tengok..bukan main Iris sengih
Ian..leka ngan ice cream dia
nie percubaan buat peace
yg still tak jadi2 lagi...
berdua ngan Daddy plak...
princess Daddy nie
Ian ngan Mummy
hero Mummy muka dah masam
sbb nak balik dah
----
ada pic Ian & Iris posing2 kat playground
jab lagi ek...
dah banya dah komen2 kat giveaway for one day tu..
tapi Ayu tak reply lagi tau..
esok baru reply balik semua
tq so much sbb join!!
and sgt mengiburkan
and sgt membina teguran2 tu
terutama dr geng bachelor..he he he..
ma acih semua!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. hehehe iris sama mcm damia
    xjadi2 lg wat peace

    ReplyDelete
  2. seronok tgk anak2 happy kan.

    comell iris masa makan ais krim

    ReplyDelete
  3. bukan main suke iris tuu .. budak2 kalau dpt main playground nie ermmm sakan lah kann :)

    ReplyDelete
  4. cpt la buat moderate comment..msti ko xbaca commment aku ni kan:p

    ReplyDelete
  5. Farra ~ :-)

    zety ~ suka sgt sbb dpt main2...

    Nana ~ tu la.kena belajar lagi tu..tapi bab tak jadi tu pun comei jer..he he he..

    Ayu ~ yes..diaorg happy..kita pun happy...

    ieda ~ sakan sgt..sampai tak nak balik...

    suziey ~ dah buat cik suziey...
    aku dah baca dah..cuba komen lagi...test tgk...

    ReplyDelete
  6. sweet je iris...sama cam balqis la suka pi taman menan, kalo pi berejam2 tak mau balik

    ReplyDelete
  7. Anje ~ kids...sama je pesen diaorang kan..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...