Sebab2 Mummy Ayu cuti....

so.......suka lagi
sbb esok start cuti.....


sebab musabab yg Mummy Ayu cuti

adalah.....bukan nak gie holiday mana2

sbb cik Daddy busies tahap gaban dah

minggu nie kaja 7 hari..

pagi samai malam

tak de cuti

sian dia...

pas tu kena tinggal plak ngan Mummy

sowie ye Didi...
sebenarnya memang dah lama nak cuit

sebab nak....

sambil goyang2 kaki...
pas tu nak bawak Ian gie tgk cita nie
ngan adik2 ku....Wanie & Amie...
and kira bawak Acu Amie gie jenjalan before dia kena....
sunat/ khatan...
he he he..
tapi reason utama cuti nie memang sbb
nak tolong Acu nak sunat...
Ian...nak sunat sekali????
tapi sepanjang bercuti nie..
akan online sbb umah Ibu ada internet...
so...insyaallah akan berupdate la blog Mummy Ayu nie...
so.....to kengkawan..
selamat bekerja!!
kerja elok2 yer....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Huhu...sunat zaman skang canggih suda, smlm sunat arini kejar angsa dah... :P anak saye lah tu..ehehehe...

    mm..kalau belum buat contest ni nak ajak join http://their-link.blogspot.com/2010/12/syamilamohds-giveway.html

    ReplyDelete
  2. wah beznye cuti
    kita ada 2 ari lg cuti
    nk kena abeskan bln ni
    epi oliday ye

    ReplyDelete
  3. hye dear jom join SUKA-SUKA
    MAIN AIR giveaway kat rumah
    pink ku... 10 hari sajer..

    ReplyDelete
  4. balik kg ye? kg ayu kat mane? ape pon selamat bercuti..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...