Yang mana satu, pilihan kalbu?

nie azam last year
yg di carry foward ke tahun nie
apa tu...?
nak tukar hp..
baru2 ni nampak iklan hp nie kat tv
nokia C7
cantik tu
so..google tgk
sekali tu fully touch screen
emm..tak minat sgt
pas tu member cakap c6 pun lawa
emm....cantik gak
tapi bila tgk memory dia
tak leh lawan idaman hati
so.....tak leh lawan idaman hatiku
sony aino..
kalu kawan2....pilih yg mana yer?
atau pun ada yg lain lagi best?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. no.3 best tuu..hehe...nak mengidam gak la..hehe..

    ReplyDelete
  2. dear,why don u buy Blackberry,nanti boleh chat kat BBM.ehihik..

    ReplyDelete
  3. and..nak jemput mummy jawab tag..ehehe

    ReplyDelete
  4. SE Vivaz pro pon cam bes..
    mcm nak beli..~

    ReplyDelete
  5. mamalieyna ~ kan...dah lama idam nie..harap dpt...

    mommyYen ~ tak minat BB...my hubby pun pakai BB and dah offer dah ari tu..tapi memang tak minat..
    bab tag tu..will do...

    Syuhada ~ touch screen ek?
    tak minat sgt fully touch screen..

    Anje ~ DSLR..lagi best!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...