Gulap gulita.....

as salam..
salam di minggu baru & minggu terakhir tahun 2010..
Isnin depan dah masuk tahun 2011...
wah..kejab je masa berlalu kan?
so...amacam weekend kengkawan..ok?
me...ha...nanti Mummy Ayu cita..
so..pagi nie dtg opis...
emmm..gulap gulita...
tak bayar bil letrik ke?
tgk....nie coridor Mummy Ayu..
puas la Mummy Ayu tekan semua suis
tak nyala..betuk ker suis aku tekan nie?
(yelah..org tak pernah bukak kan lampu kat opis
biasa dtg..semua dah on dah)
opis Mummy Ayu..
gelap kan...?
nasib ada tingkap kat belakang tu
so..bukak sikit..ha..baru terang cikit..
yg bab lampu tak de nie..leh tahan lagi
sbb..pc still leh on..sbb ada kotak ajaib
entah apa ntah nama..tapi kalu tak de letrik
dia jadi mcm back up la...
ha..best kan..so..takde letrik pun still leh online la
but yg tak tahan sbb tak de air cond
panas....
tapi...tgh2 online nie..
letrik on...alhamdulillah..
lega...so..nak sarapan jab..sambil BW..
nanti story lagi......
------
* Suziey...lambat ke balik semalam?
Net....tak masuk opis lagi ker?
tak nampak pun keta ko tadi...
Amy...Tisya dah cihat?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. nett el arini,smlm aku msg die,penat katanye ngemas...hehehehe...tisya dh ok skit

    ReplyDelete
  2. morning!

    gelap2 still leh online ok lah tu..hehe..

    tgh sarapan ni, mkn kuih jer! ^_^

    ReplyDelete
  3. Amy ~ tau dah..aku call opis dia tadi..he he he..ok la tisya dah ok..

    ReplyDelete
  4. oklah tu...klu tak bersarapan dalam gelaplah jawabnyer

    ReplyDelete
  5. mamalieyna ~ ok sgt..

    Zaidah ~ tu la kan..

    ReplyDelete
  6. mamalieyna ~ ok sgt..

    Zaidah ~ tu la kan..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...