Hadiah for you.....yes you!!

hadiah for you and you and you
ini hadiah untuk pemenang
yg dah pun ditutup tadi kul 9.29 am
hadiah apa..suprise..
but something cute
and yang 2 lagi ni pulak untuk
2 pemenang
yg dah jugak ditutup tengah malam tadi...
so...jab lagi Mummy Ayu update kan nama peserta2..
kedua-dua giveaway nie
separuh dah update dah..
tinggal sikit2 je lagi....
and malam nanti suruh Ian & Iris cabut undi
ingat esok Mummy Ayu akan umumkan pas tu
weekend...email me..address..
minggu depan leh pos
tapi..disebabkan esok cuti
so..minggu depan Isnin....
Mummy Ayu akan umumkan
penerima hadiah comel tu..ok.....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. erk...nape kita tak perasan GA ni @ terlepas pandang...ala nyesal tak join la

    ReplyDelete
  2. dan pemenangnya adalaaahhhhh....

    ReplyDelete
  3. apsal ku miss out ko nyer GA nih..huhu...aperpon congrate for da winner ya..

    kasi ur add to me.. going to send u something kat roziyana79@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Anje ~ tu la...ayu tunngu gak penyertaan dr Anje..tapi tak de pun..
    tapi kalu nak kome..leh ajer...

    Lelord ~ itu kena tunggggguuuu

    Gie ~ tu la..nie sorang lagi...tapi bak kata aku di atas..kalu nak komen, leh ajer..
    ko nak kasi hadiah apa...malunye.tapi aku akan email secepat yg boleh..ma acih!!

    ReplyDelete
  5. wa...bestnya...xtaw lak ada GA sblum neh..

    ReplyDelete
  6. nanakimie ~ mcm ne leh tak tau nie..

    Syuhada ~ :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...