Tadi kids at party...nie Mummy kepada kids plak...aka blogger....

ok..kalu dah blogger tu
tak sah kalu takde pic posing2 kan...
so..here are some pic posing2 kami hari tu..
nie entry last nie pasl buzzday party Net..
pas nie tunggu entry dr Suziey & Net plak...
Ibu, Ibu, Mama & Mummy
(betul tak?)
posing ngan belon plak....
bloggers only...
and last but not least...
ok...aku dah settle dah suziey..
tunggu ko punya lak dgn Net plak
tapi Net tu sure lambat lagi sbb kena tunggu pic dr cameraman dia

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. tamat sudah
    ahah
    tu arr.
    tunggu net ensti lambat
    tggu suziey,bz plak.
    ekeke..

    ReplyDelete
  2. oooh berjanji eh in pepel! hot2 mama nih..hehe..

    ReplyDelete
  3. uit xbtl ler..aku ibu ok..hehee:p

    ye ye aku tgh gigih kuarkan 1 by 1 n3..hahahaha..giler byk gbr:p gbr bloggers only tu xde la dlm kamera aku..

    ReplyDelete
  4. byk tul N3 pasal buzzzday party nett ni hahhaha kita dah settle story tgg suziey ngan nett je la...

    ReplyDelete
  5. woahhh..mmg besar2an nih bday anak2 net nih! pjamas sumer kids..suke3x!

    ReplyDelete
  6. aku br nk ckp slh psl panggilan tu tp suziey dh komen dlu...ehhehe..nett ibu ke??dgr aritu die sebut mummy:-p

    ReplyDelete
  7. besss nyer gathering..
    hot2 ye mama2 semua..
    macam kenal kak net tapi puas pikir kat mane kenal..hehe :P

    ReplyDelete
  8. waaaahh..best! gathering!!jumpeee2!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...