Secret Recepi yg tidak secret lagi...

Secret Recepi yg tidak secret lagi...

alloooo.... kengkawan dah mamam? mamam kat ner? he he he.. spt di plan tadi pagi... semuanya berjalan ngan lancar kami ke IKEA cuma venue ma...

Read more
Happy Friday & Sowie sesangat!!!

Happy Friday & Sowie sesangat!!!

salam di pagi Jumaat cuaca pagi nie sama je mcm minggu lepas mula mula mendung..ingat ujan sekali tu sekarang..alhamdulillah..panas jer so....

Read more
Cepatlah 9 Julai...!!!

Cepatlah 9 Julai...!!!

ada apa pada 9 julai???? org semua tunggu 8 julai untuk Twilight Eclipse tapi aku tunggu 9 julai... sbb 9 julai tu Jumaat ari negdate aku &a...

Read more
Love both this pic...

Love both this pic...

good morning!!! salam satu malaysia uih...dah mcm bagi ucapan dah... baru je balik b'fastdate ngan sapa lagi Notti Netti... selalu nya l...

Read more
Nak tgk cita nie...!!!!

Nak tgk cita nie...!!!!

esok cita Toy Story 3 nie kuar nak sesangat tgk cita nie ngan Ian but Daddy busies sesangat minggu nie plus takkan nak bawak Iris sekali tak...

Read more
sorry....

sorry....

sorry semua kenkawan sbb entry sebelum nie ingat nak gurau gurau je tapi mcm kasar je plak so..Mummy Ayu dah delete entry tu minta dijauhka...

Read more
Posto Posto!!!

Posto Posto!!!

selamat pagi semua.... dah mamam b'fast? Mummy Ayu lum lagi sampai opis terus jengah blog firstly nak sorry sesangat kepada pemenang giv...

Read more
Pagi tadi....

Pagi tadi....

pic snap pagi tadi before gie umah babysitter masing masing sibuk nak bawak toys baru tu yg sorang satu beg tu Iris pun dah pandai nak paka...

Read more
semangat kesukanan kami

semangat kesukanan kami

so...nak story pasal sukaneka plak hari ahad..sedapnya kalu leh bangun lambat tapi pagi tu kena bangun pagi Ian & Iris pun bersemanga...

Read more
mood Italiano plak....

mood Italiano plak....

good morning....!!! ari nie nak share one of my aktiviti weekend yg lepas my bro plak mood nak makan pasta dia kata ari tu mak we dia masak ...

Read more
Wedding at Shah Alam

Wedding at Shah Alam

okies... here are pic waktu gie wedding kat shah alam sabtu lepas... nak pegi tu pun... uihhh..jalan jams sesangat lupa plak nak bawak roti ...

Read more