Ada good news untuk semua yg join Aidilfitri Giveaway

as salam & good morning tuk semua..
happy monday!!!
minggu baru.....keja..after 3 hari bercuti...
so..pagi2 ni nak kasi berita gumbira...
untuk semua yg join giveaway Aidilfitri Mummy Ayu hari tu..
emmmm..apa tu?
ok..mcm yg Mummy Ayu ck hari tu kan..
Mummy Ayu akan pilih 3 org pemenang
yg bakal terima duit raya
(tak de la byk mana pun..tapi iklas tau)
daripada 3....
bilangan pemenang...
bertambah menjadi
lima..............
Ibu Mummy Ayu bermurah hati
nak kasi duit raya jugak
kpd..anak2 blogger kengkawan Mummy Ayu..
tq so much Ibu!!!
Ibu Mummy Ayu nie memang sporting & sempoi
dia memang support blog Mummy Ayu
dia memang selalu pun baca
dr blog nie la dia tau aktiviti & gelagat cucu2 dia 2 org nie
so............5 pemenang....
akan di umumkan.....
emmmm...
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
lots of good luck tuk semua!!!!!1

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

Jemputla komen di sini...