Daftar Ian untuk sekolah darjah satu nanti...

niela urusan yg tak dirancang tu
time survey2 tadika untuk Ian
cikgu2 kat tadika tu tanya
dah daftar darjah satu lum?
emmmm..dah kena daftar dah ker...?
mana la Mummy Ayu tahu
takde pengalaman kan
ingatkan tahun depan la baru kena daftar
rupa2 nya tahun nie jugak
so....bincang2 ngan Daddy dalam keta
nak hantar Ian sekolah mana..
pilihan...
~ sekolah st. paul - sekolah budak lelaki sahaj
(Mummy memang tak suka sekolah nie dr dulu)
so...big NO
~ sekolah Puteri ~ girls only...memang tak la kan
~ sekolah rendah Mummy dulu
sekolah Rahang...jauh
so..tak jugak la
~ last choice...sekolah ACS..sekolah Acu & Untie Wani sekarang
ok la..Daddy pun setuju
nanti Ian nak gie sekolah pun Tok Abah yg hantar
sekali jalan ngan Acu (2013, Acu form 2.kalu dia tak tukar sekolah)
so..terus ke sekolah ACS
daftar Ian for darjah satu
mcm tak caya jer.......
anak Mummy nak gie sekolah....
daftar sekejb jer
Ian & Iris tak turun pun sbb ujan
just bawak surat beranak (dah memang ready)
and isi 2 form
nanti bulan ogos tahun depan
datang balik..sahkan pendaftaran...
so...settle bab darjah satu
bab tadika pun belum settle.........

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

Jemputla komen di sini...