Resign????

emmmm....
mcm panas je tajuk entry Mummy Ayu
resign????
tapi of coz la bukan Mummy Ayu yg resign
tapi...
Chef Daddy..
tu pasal la dia kemas2 locker dia hari tu
hari isnin hari tu dia last day
and semalam dia gie buat clearing
of coz dia sedih
mana taknya dia keja kat situ dr tahun 1999 hingga 2011
emm...12 tahun lebih...setia tul..
since hotel tu bukak la
sekarang baru dia resign
dulu ada gak dpt offer
tapi dia tolak..
kali nie....dia amik gak
dapat nie...
surat puji pujian / appreciation letter
dr executive chef dia
tu..mat saleh kecik nie....
dia punya punya tak kasi Daddy blah...
and nie Daddy with his crew
last day kat MO Hotel
and staff Daddy.
last big function dia handle..
last sunday...
~~~
harap karier chef Daddy kat tempat baru nie makin success
and semoga dimurahkan rezeki kat tempat baru nanti..
~~~
sbb Daddy resign
nak cari pengalaman baru
tak larat dah kat MO ...manjang busy jer
and off coz..payment lebih la kat tempat baru...
and kat tempat baru mcm tak busy sgt kat MO
(harap2 nya la)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. insya-Allah....moga dimurahkan rezki :)

    ReplyDelete
  2. moga2 dapat pengalaman baru yang dicari...

    ReplyDelete
  3. wah ayu pernah makan kat sini 2 kali...patutla sedap makanan2 kat sini..wah tak sangka one of the chef is suami u, ayu... :) apapun moga hubby mummy ayu gembira di tempat baru :)

    ReplyDelete
  4. amin...moga2 rezeki brtmbh baik.....

    ReplyDelete
  5. semoga dimurahkan rezeki kat tempat baru..
    uyun pon kalo boleh nak kerja tempat baru gak..
    dah tak best dok kat sini..

    ReplyDelete
  6. refresh balik dgn bnda2 baru & da tentu dgn gaji baru kan...

    ReplyDelete
  7. mudah-mudahan ditempat baru lebih seronok dan mencabar... kekadang terpaksa jugak berhijrah kan...semua sucsess di tempat baru

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...