Jamuan Hari Raya Opis Mummy Ayu

isnin lepas..
jamuan hari raya opis Mummy Ayu
last year dah la tak dpt join
walaupun semua dah prepare
tahun nie..alhamdulillah..
dpt menjoinkan diri
deco..simple2 jer...
and menu....
pun biasa2 jer..
ada satay...cedap..
lemang, ketupat palas, nasi impit, buah oren, buah dukong
mee kari ~ makan sikit jer
laksa ~ tak makan pun
lemang & nasi impit
rendang ayam & rendang daging
alhamdulillah..kenyang
hero2 kat opis Mummy Ayu
lengkap berbaju melayu tu
dah la ari isnin..
mcm pelik jer
tapi sporting la....
last2 kena basuh pinggan dlm toilet..
sian..
Mummy Ayu memang busy..
tak tolong apa pun..
geng opis Mummy Ayu
Haslin & Sha
apsal la tu..
sepesen jer..
mata pun arah yg sama
and of coz..
tuan empunya blog..
me..Mummy Ayu...in pink
tak byk sgt amik gambar
sbb busy
pas settle semua
lunch tu kami gie sepital pulak
tgk anak geng opismate..kena admit jugak....
semoga Dina cepat sembuh yer...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. sempat jugak lah bt jauman raya...syah punya jamuan jabatan pun smlm pas bertungkus lumus utk kemasukan pelajar baru...ada juga jamuannye wlw pun ujung2 bln syawal ni...

    ReplyDelete
  2. ermm OH lagi .. kalau buat di office sure banyak menu .. mee kari tuu yg x tahan kan :)

    ReplyDelete
  3. esok baru la opis ena buat jamuan raya pdhal syawal hari nie last pun

    ReplyDelete
  4. opis i baru buat open house tadi last syawal baru sibuk nk buat tp menu bkn cam menu raya hehhe..

    sedapnya laksa itu..

    ReplyDelete
  5. opis i baru buat open house tadi last syawal baru sibuk nk buat tp menu bkn cam menu raya hehhe..

    sedapnya laksa itu..

    ReplyDelete
  6. banyak makanan!!best kan..kite pon suke kalo ade openhouse kat opis

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...