Sorry my dear BFF!!!

Tajuk : Surat tak rasmi
Kepada : Notti Netti

Kehadapan yang dihormati lagi disayangi......BFF ku Net,
sowie wei aku terlupa nak jemput ko ke umah open house Ibu aku
kat seremban hari sabtu lepas.
actually bukan lupa pun, aku ingat..
khamis tu aku call opis ko..banyak kali..
tak dapat2....nak jemput la time tu...
pas tu..bila dah balik umah,
busy..packing, kemas baju, kemas umah skt..masak dinner dulu
baru balik seremban..
jumaat..dah busy buat prepairation
sabtu tu pun...dah tengahari baru aku call mak mentua aku jemput
tu pun bila Angah sebut pasal mak mentua dia
sowie wei...
pagi nie Ibu buka FB..baca ko komen
terus Ibu aku call aku marah
sbb tak jemput ko..
aku lupa...
:-(
sowie sesangat...
nanti aku open table ngan ko ek?
pas tu tambah ngan kuih tart nenas Ibu aku..
ok????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. looor kena belanja BFF nieee .. :))

    ReplyDelete
  2. ok takpe. aku maafkan.....lenkali tetamu VVIP cam aku ni kena ada dlm senarai A list........faham!..........ngeh ngeh ngeh......aku lapar mskn omputih laa today.

    ReplyDelete
  3. Camano leh lupa tu? Hihihi... Kecian notti netti tu...hihih

    ReplyDelete
  4. hahhahahhahaa..sila belanjaaa akak net!!

    ReplyDelete
  5. Kak Ieda ~ tu la.. :-(

    Net ~ sowie ek...harap2 leh la kuar ari ni..

    Ros ~ entah la...

    ReplyDelete
  6. heheheheh siap ader surat khas tu

    ReplyDelete
  7. pas ni jgn dilupakan BFF tu yer.....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...