Weekend yg busy's.............

Weekend yg busy's.............

weekend nie... confirm busy (tiap2 minggu pun busy kecuali gie jenjalan) baju banyak nak basuh, nak lipat rumah nak kemas dan macam2 lagi......

Read more
Shower Party meriah!!!! Upadte cikit dulu.......

Shower Party meriah!!!! Upadte cikit dulu.......

wah...busy..busy ..busy.. petang jumaat..after lunch.. memang selalu busy tapi nak jugak update sikit.... apa lagi..citer bachelor part kami...

Read more
Party time!!!

Party time!!!

nak kuar lunch dah... jumpa petang nanti. kengkawan lunch kat mana hari nie?

Read more
Sama mcm Net jugak...dok tampal & tepek itu & ini......for PARTY lunch nie...

Sama mcm Net jugak...dok tampal & tepek itu & ini......for PARTY lunch nie...

sama gak mcm entry Net. .. do buat finishing touch prepartion untuk baby shower akak bachelor party tengah hari nie tu yg buat choc oreo tu...

Read more
Buat choc Oreo lagi malam semalam

Buat choc Oreo lagi malam semalam

choc oreo lagi.. emmm.. mlm semalam punya projek... pagi nie bawak ke opis.. suka diaorg..siap request lebih lagi... alamak.... :-( antara p...

Read more
This morning..posing2 di lift...

This morning..posing2 di lift...

as salam semua..... good morning!!! it's friday!!!! hari yg ditunggu.. esok dah weekend..suka2... mcm2 dah ada dlm "to do things l...

Read more
Ramainya org...................

Ramainya org...................

tadi tengahari kami (Mummy Ayu & Net) buat pertam kalinya..kuar mengedate after raya nie kami ke Sogo misi ~ nak cari brg & hadiah u...

Read more
Duit raya buat anak2 blogger....

Duit raya buat anak2 blogger....

dah ready dah... duit raya untuk anak2 blogger.. yg atas nie.. untuk anak2 geng bachelor esok kan kami nak party2.... so..siap2 dah and... s...

Read more
sapa punya keja nie????

sapa punya keja nie????

emmm... tgk FM Mummy Ayu pecah... sapa punya keja???? nanti citer ... FM nie bukan hadiah or souvenir hari tu masa on the way balik dr penan...

Read more
Ian & Iris semalam petang....

Ian & Iris semalam petang....

semalam petang.. malas nak masak so....tapau je la.. as usual..tanya Ian nak makan apa... laju jer...KFC so....KFC la dinner semalam Ian &am...

Read more
Hadiahku dikembalikan.... :-(

Hadiahku dikembalikan.... :-(

semalam call Ibu Mummy Ayu...mcm biasa ada surat pos laju & Ayah dah gie amik dah.. ingatkan novel yg satu lagi tu ... yg order kat Lama...

Read more
Tesco on monday....

Tesco on monday....

bila dah balik dr kg... tinggal umah seminggu lebih mcm2 la kena beli, nak top up itu & ini tambah2 brg dapur so..petang isnin tu balik ...

Read more
New gadget.....

New gadget.....

apa lagi... of coz la for Ian & Iris.... hari isnin balik keja gie tesco.... beli brg dapur... wajib gak singgah tempat fav Ian & Ir...

Read more

Entry tak bergambar pagi nie.....tapi mesti baca tau!!!

as salam kengkawan semua selamat pagi.... apa khabar? cihat?.. Mummy Ayu alhamdulillah....flu makin kurang badan..ok la... still berdaya ke ...

Read more
penats sgt rasanya hari nie................

penats sgt rasanya hari nie................

hari nie rasa mcm penat sgt... emmmm... keja as usual..memang byk nasib semalam dah byk draft entry untuk hari nie tu yg laju jer tgk2....6...

Read more
Last day kat Nilai..hari raya keenam

Last day kat Nilai..hari raya keenam

ok...citer last day beraya kat nilai.. hari tu pun ada tetamu nak dtg so..petang after lunch.. kami dah siap2... gambar table setting amik t...

Read more
Berpicnic di petang raya kelima

Berpicnic di petang raya kelima

hah..kejab jer dah masuk citer raya kelima express nie petang tu..dlm kul 3, ada sedara Abah dtg.. pas diorg balik kami picnic2.rehat2 jab k...

Read more
pegi beraya umah kakak iparku.....seronok nya...

pegi beraya umah kakak iparku.....seronok nya...

malam tu...hari raya keempat... kami gie beraya umah kakak ipar Mummy Ayu plak umah dia pun kat Nilai gak..... sampai2 jer.... terus tuju ka...

Read more