New BE..tq so much Nuffnang!!!

New BE..tq so much Nuffnang!!!

tq tq tq so much Nuffnang ... dpt 1 BE baru.... suka..suka....suka...... BE terbaru... Maxiz iPhone 4 Raya SS :-) u really make my day la......

Read more
Jalan2 rumah kengkawan....

Jalan2 rumah kengkawan....

dah malam... dah tenang.. dah aman... baru boleh blogwalking rumah kengkawan tinggalkan komen.. tinggalkan jejak... 1.58 am 24 sept 2011

Read more
my plan for this weekend + holiday

my plan for this weekend + holiday

emmmmm.... no 1 jer dah settle..... alhamdulillah.. dah daftar dah tadika for Ian and sekolah darjah satu for Ian pun... ~~~ sabtu pagi ~ h...

Read more
Hadiah'sssss...

Hadiah'sssss...

busy..busy.busy.. hari nie Mummy Ayu busy jer... tapi tak busy jenjalan pun busy kat dapur dr tolong masak lunch.. pas tu... busy buat kuih ...

Read more
Ada jer untuk Ian & Iris

Ada jer untuk Ian & Iris

sambungan dr entry sebelum nie .. kalu jenjalan tu......beli brg untuk orang mesti ada je la untuk anak2...... plus macam dah lama je tak be...

Read more
Asyik jalan jer..

Asyik jalan jer..

as salam... morning kengkawan semua semalam tak sempat buat entry autopublish untuk hari nie so..pagi nie bangun pagi2...update blog la.... ...

Read more
Dah sampai dah....

Dah sampai dah....

dah sampai dah satu lagi yg ditunggu2.. apa tu? shopping online lagi ker? jawapannya...tidak... yg sampai tu.. ialah.. v v v v v v v v v v n...

Read more
Daftar Ian untuk sekolah darjah satu nanti...

Daftar Ian untuk sekolah darjah satu nanti...

niela urusan yg tak dirancang tu time survey2 tadika untuk Ian cikgu2 kat tadika tu tanya dah daftar darjah satu lum? emmmm..dah kena daftar...

Read more
Urusan yang hampir selesai...

Urusan yang hampir selesai...

hallooooooooo semua entry life untuk hari nie dah setengah hari baru boleh pegang pc baru leh jengah blog pagi2 tadi..bangun je Ian dah laya...

Read more
American Next Top Model Cycle 16

American Next Top Model Cycle 16

entry autopublish.. tuan umah bercuti... and tgh menguruskan something of course will update nanti & of course juga, akan mejengah umah ...

Read more
Aksi Ian & Iris.....

Aksi Ian & Iris.....

busy kerja ker kengkawan? he he he.. soalan kasi sakit hati jer.. mentang2 la Mummy Ayu cuti kan? ok...walaupun cuti Mummy Ayu ada la draft ...

Read more
I'am at negeri sembilan right this moment....

I'am at negeri sembilan right this moment....

as salam and morning kengkawan semua semalam kan Mummy Ayu dah citer Mummy Ayu akan beruti untuk 2 hari nie and kalu bercuti tu confirm2 la ...

Read more
2 hari jer....

2 hari jer....

2 hari je lagi nak weekend.. khamis & jumaat tapi............. v v v v v v v v v v v 2 hari tu Mummy Ayu cuti he he he.. boss takde so.....

Read more