Shoplinks.Asia

Tuesday, August 11, 2015

Gie menjengah opis baru..last friday!

jumaat lepas..kan tak kuar ngan Net
sbb Net "berkhidmat untuk negara"
so.....amik la kesempatan...gie menjengah ke opis baru Mummy Ayu
ni bukan dlm opis..
tapi ni baru dlm lift..nak ke opis 
ha.....dalam lift pun dah cantik kan
opis baru...lagi la cantiks..

kali ni..tak yah naik tinggi2..
just kat tingkat 4 jer...
and..yg best nya....dapat dekat sikit ngan Net
and..dapat gather2 balik ngan akak2 senior..
masa Mummy Ayu baru start keja kat sini

tak amik gambar pun kat opis baru
amik gambar dlm lift jer
:-)

gambar opis baru...emmmm
later2 la key...

apa pun....wish me...
leh handle & leh buat keja..dgn lebih bagus lagi...kat opis baru
insyaallah...

minggu depan kot pindah
tak abis packing lagi ni...
plus boss make over skt kat opis baru dia 
so..kena tunggu jugak la..

PA..ikut boss jer...
"saya yg menurut perintah"

2 comments:

Rizziela said...

lift pun dah nampak modern & cantik

Nory Zoulkefle said...

hamboiii...cantiknya opis..lif pon dah cantik, apatahlagi dalam opis kan..macam ni barulah bersemangat nak pergi kerja..heheh

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno