Everyone....

Everyone....

assalamualaikum and morning salam jumaat!! :-)

Read more
lama tak jumpa....

lama tak jumpa....

teka.....apa nie? v v v v v siap pakai selimut lagi.. nie mesin taip lama tak jumpa & lama tak guna nasib baik....

Read more
How are you today???

How are you today???

assalamualaikum and morning ops....bukan morning.. dah nak petang dah lunch time.. :-) lambat update hari ni.. he he he..

Read more
Metro pula....

Metro pula....

last week... kuar kat Utusan Malaysia & Sinar (tak sempat nak grap Sinar) hari nie...Metro pula pagi2 dpt whatsapp dari kawan ...

Read more
Have a nice day!!

Have a nice day!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!! :-) ha..pagi ni awal berupdate bukan entry autopublish tau betul2 update....

Read more
2 orang ~ 2 menu yg berbeza

2 orang ~ 2 menu yg berbeza

lama tak update pasal bento kan? meh cita sikit..alkisah bento pagi nie nie bento pagi tadi dua menu yg lain2... Iris...nak mak...

Read more
Not yet..

Not yet..

assalamualaikum and good afternoon semua lambat lagi hari nie :-( belum biasa kan diri & cara kerja .. di opis baru lagi ...

Read more
Lunch..jumaat lepas..

Lunch..jumaat lepas..

as usual... cita jumaat lepas.. mula2 plan nak makan kat Sushi Tei... sekali ...ramainya orang tu yg kami tukar ke sini.. lam...

Read more
Good afternoon!!

Good afternoon!!

assalamualaikum and good afternoon kengkawan selalunya good morning hari nie lambat la..tu yg jadi good afternoon :-) * pagi ...

Read more